ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Prince Harry: Σε επικοινωνία με τον Κάρολο και William

Στον απόηχο της συνέντευξης με την Oprah Winfrey.

newsroom must

Μετά και την ανακοίνωση από το παλάτι, ότι τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Meghan-Harry θα συζητηθούν ιδιωτικά, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Harry ήρθε σε επικοινωνία τόσο με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο όσο και με τον αδελφό του πρίγκιπα William, αναμένεται ωστόσο να συνομιλήσει και με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με την Gayle King, παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής This Morning ο πρίγκιπας έκανε μια παραγωγική κουβέντα με τα μέλη της οικογένειας. Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει «Τους τηλεφώνησα για να δω πως αισθάνονται. Ναι, είναι αλήθεια, ο Harry μίλησε στον αδερφό του και στον πατέρα του. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι η συζήτηση δεν οδήγησε πουθενά. Αλλά χαίρονται που τουλάχιστον ξεκίνησαν τις συζητήσεις».

Παρ’ όλα αυτά το ζευγάρι επιμένει πως το θέμα δεν θα έπρεπε να λυθεί ιδιωτικά καθώς «Πιστεύουν ότι αυτές οι ψευδείς ιστορίες που κυκλοφορούν εξακολουθούν να δυσφημούν την Meghan». Ακόμη η βασιλική επικοινωνία δεν επεκτάθηκε και προς την Δούκισσα του Sussex και «Είναι εξοργιστικό για αυτούς να βλέπουν ότι κατέληξε απλά σε μια κουβέντα για τη ρατσιστική συμπεριφορά της οικογένειας, ενώ το μόνο που ήθελαν ήταν να σταματήσει το Παλάτι τις ψευδείς και ανακριβείς ειδήσεις που σίγουρα έχουν μια ρατσιστική κλίση » όπως είπε κλίνοντας η παρουσιάστρια.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση