ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Prince WIlliam: Γίνεται πολύ προστατευτικός με την Kate

«Την Kate την αποκαλούσαν ‘Katy της αναμονής’, περιμένοντας να παντρευτεί τον πρίγκιπα William».

newsroom must

Ο Δούκας του Cambridge υποστηρίζει την σύζυγό του Kate Middleton ενάντια στους ισχυρισμούς που έκανε η Meghan Markle στην συνέντευξή της με την Oprah.

Υπενθυμίζουμε πως η Meghan στην συνέντευξη αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έλεγαν πως έκανε την Kate Middleton να κλάψει για μια διαφωνία σχετικά με τα φορέματα που θα φορούσαν τα παρανυμφάκια στο γάμο τους. Η Meghan ισχυρίστηκε πως «συνέβη το αντίθετο», ότι δηλαδή η Kate ήταν αυτή που την έκανε να κλάψει.

Η βιογράφος της ζωής του William, Penny Junor, δήλωσε στο περιοδικό People «Ο William είναι πολύ προστατευτικός όσον αφορά στην Kate και μπορεί να θυμώσει πάρα πολύ. Η επίθεση της Meghan στην Kate, με τόσο αρνητικό τρόπο, είναι χειρότερο από το να επιτεθεί στον ίδιο».

Στην συνέντευξη ωστόσο η Meghan παραδέχτηκε ότι η Kate αργότερα όταν κατάλαβε το λάθος της, ζήτησε συγνώμη «Και δεν το λέω αυτό ως απαξιωτικό για κάποιον, επειδή ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη εβδομάδα εκείνη του γάμου και η Kate ήταν αναστατωμένη για κάτι. Αλλά έκανε όντως λάθος και απολογήθηκε, μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα που ζητούσε συγνώμη».

Σε ένα επιπλέον βίντεο που κυκλοφόρησε μετά την συνέντευξη από το CBS, η Meghan μίλησε για την μεταχείριση που είχε η ίδια από τα tabloids συγκριτικά με την Kate «Την Kate την αποκαλούσαν ‘Katy της αναμονής’, περιμένοντας να παντρευτεί τον πρίγκιπα William. Ενώ φαντάζομαι ότι ήταν πραγματικά δύσκολο – δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς ένιωθε – αυτό δεν είναι το ίδιο». Συμπληρώνοντας «Και εάν ένα μέλος της οικογένειας θα μπορούσε πολύ εύκολα να πει : ‘Όλοι είμαστε αντιμέτωποι με κάποια πράγματα που είναι αγενή’ απαντώ ότι τα αγενή και τα ρατσιστικά δεν είναι το ίδιο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση