ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Prince William: Νιώθει προδομένος απο τον Harry

newsroom must

Είναι όπως όλα δείχνουν τεταμένο ακόμη το κλίμα μεταξύ του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry μετά και την συνέντευξη του 2ρου στην Oprah Winfrey.

Ενώ η τηλεφωνική τους επικοινωνία που είχαν πριν λίγες ημέρες δεν φάνηκε να ήταν παραγωγική και αυτό φαίνεται και από τη δήλωση του Gayle King στο CBS αναφορικά με το όσα είπαν στη συνέντευξη «Ήταν φθηνό να διαρρεύσουν λεπτομέρειες της προσωπικής τους συζήτησης και να διαστρεβλωθεί η αλήθεια» στο Us Weekly και πρόσθεσε πως ο πρίγκιπας William « Νιώθει άβολα να μιλήσει με τον Harry ξανά και να βάλει τον εαυτό του στο ίδιο ρίσκο».

Ενώ συνέχισε αναφέροντας για την συζήτηση ότι δεν ήταν παραγωγική ο ίδιος είπε «Πιστεύω ότι αυτό που εξακολουθεί να τους ενοχλεί είναι πως το παλάτι συνεχίζει να θέλει να λύσει το θέμα ιδιωτικά, αλλά και πάλι θεωρούν πως οι λάθος ιστορίες θα βγουν ξανά στη δημοσιότητα, οι οποίες θα πλήξουν την Meghan».

Οι ίδιοι φαίνεται να αδυνατούν να βρουν την χρυσή τομή ανάμεσα στις διαφορές τους « Το πρόβλημα με τον Harry είναι ότι νιώθει ότι έχει δίκιο και θέλει να προχωρήσει παρακάτω και να απομακρυνθεί από όλο αυτό, αλλά δεν θα υποχωρήσει μέχρι να πάρει μια συγγνώμη από την οικογένειά του».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X