ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Priyanka Chopra: «Μου πρότεινε να κάνω πλαστική στήθους,στο σαγόνι μου και στα οπίσθιά μου»

Όσα αναφέρει η ίδια στην αυτοβιογραφία της.

newsroom must

Η γνωστή ηθοποιός Priyanka Chopra, πιστεύεται ότι είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, και ενώ έχει κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της με τίτλο “Unfinished”, περιγράφει ένα σοκαριστικό περιστατικό στο οποίο ένας σοβαρός σκηνοθέτης της άλλαξε την ζωή.

Μιλώντας λοιπόν για την δραματική αυτή εμπειρία που είχε ως έφηβη, όταν είχε κάνει μια πλαστική επέμβαση ρουτίνας στο πρόσωπό της, αποκάλυψε ότι ένας σκηνοθέτης έβρισκε την νέα της εμφάνιση «ελαττωματική».

Η ίδια, εξομολογείται ότι η πλαστική αφορούσε έναν πολύποδα στην μύτη της που έπρεπε να αφαιρεθεί γιατί της είχε δημιουργήσει μόλυνση, προγραμματίζοντας την επέμβαση ρουτίνας, με τον χειρούργο να «κόβει» κατά λάθος τη γέφυρα της μύτης της, στην προσπάθειά του να αφαιρέσει τον ιστό.

Χαρακτηριστικά περιγράφει, «Η μύτη μου είχε χαθεί. Το πρόσωπό μου έδειχνε τελείως διαφορετικό και δεν ήμουν πια εγώ. Δεν είχα καμία ελπίδα. Κάθε φορά που κοιτούσα τον καθρέπτη ήταν σαν με κοιτά ένας άγνωστος και ένιωθα ότι δεν θα έχω ξανά αυτοπεποίθηση».

Η ηθοποιός μοιράζεται με τους αναγνώστες το περιστατικό με τον σκηνοθέτη που συνέβη μετά τα πιο πάνω, γράφοντας «Μετά από λίγα λεπτά μικρής συνομιλίας, η σκηνοθέτης / παραγωγός μου είπε να σηκωθώ και να κάνω μια στροφή. Το έκανα. Με κοίταξε πολύ και σκληρά, με αξιολόγησε, και στη συνέχεια μου πρότεινε να κάνω πλαστική στήθους, να διορθώσω το σαγόνι μου και να προσθέσω εμφυτεύματα στα οπίσθιά μου. Αν ήθελα να γίνω ηθοποιός, μου είπε, θα έπρεπε να διορθώσω τις αναλογίες μου, και ήξερε έναν σπουδαίο γιατρό στο Los Angeles στον οποίο μπορούσε να με στείλει».

Συνεχίζοντας, τονίζει ότι «Αν έμοιαζα με άλλα "κλασικά όμορφα" κορίτσια, τότε δεν θα ξεχώριζα, και το πιο σημαντικό, δεν θα ήμουν εγώ. Τώρα όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, δεν εκπλήσσομαι πλέον. Τα βρήκα με τον εαυτό μου… Είμαι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι: Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και νομίζω ότι ίσως μπορώ να χάσω λίγο βάρος, νομίζω ότι ίσως μπορώ να ασκηθώ λίγο περισσότερο. Αλλά είμαι επίσης ικανοποιημένη. Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Αυτό είναι το σώμα μου. Μπορεί να είμαι ελαττωματική, αλλά είμαι εγώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση