ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Προς Τρόοδος και Πλάτρες οι χώροι καραντίνας όσων φθάνουν στην Κύπρο

Στη λήψη μέτρων φαίνεται να οδηγείται και η Εθνική Φρουρά για όσους υπηρετούν αλλά και για το μόνιμο προσωπικό

Σε κατασκηνωτικούς χώρους στις Πλάτρες και το Τρόοδος, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγούνται υποχρεωτικά όσοι φθάνουν στην Κύπρο, από την 6η μετά μεσημβρινή της 16ης Μαρτίου, 2020 έως και την 30η Απριλίου του 2020, περίοδο κατά την οποία θα ισχύουν τα επιπρόσθετα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση φαίνεται να έχει καταλήξει στη συγκεκριμένη επιλογή, υπό το πρίσμα ότι καλύπτει τα βασικά στάνταρ διαβίωσης και διαμονής για περίοδο 2 εβδομάδων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κυβερνητικό επιτελείο είχε ενώπιον του και άλλες επιλογές. Μια από αυτές που τέθηκαν αλλά απ’ ό,τι φαίνεται απορρίφθηκε, αφορούσε το ΚΕΝ Λάρνακας το οποίο διαθέτει πέραν των χιλίων κλινών και αυτή την περίοδο σε αυτό βρίσκεται μόνο η φρουρά ασφάλειάς του στρατοπέδου.

Εθνική Φρουρά
Στη λήψη μέτρων φαίνεται να οδηγείται και η Εθνική Φρουρά για όσους υπηρετούν αλλά και για το μόνιμο προσωπικό. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΕΦ, ετοιμάζουν κατάλογο μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Τα μέτρα που εξετάζονται εκ των πραγμάτων θα αφορούν τις υπηρεσίες εξόδου και αδειών των εθνοφρουρών καθώς και το πρόγραμμα υπηρεσίας υπαξιωματικών και αξιωματικών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X