ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρωταγωνιστής του You στο Netflix κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Πώς απαντάει ο ίδιος στις κατηγορίες

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η σειρά You του Netflix που ασχολείται με την ζωή ενός εμμονικού εγκληματία με ψυχολογικά προβλήματα να συζητιέται εδώ και καιρό λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει, ωστόσο αυτές τις μέρες απασχολεί έντονα ένας πρωταγωνιστής της και όχι για καλό λόγο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Chris D’Elia βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από περίπου μια βδομάδα, η Simone Rossi δημοσίευσε στο twitter screenshots των συνομιλιών της με τον ηθοποιό Chris D’Elia, όταν ακόμα ήταν 16 χρονών. Στις εν λόγω συζητήσεις που διεξήχθηκαν μέσω emails o κωμικός προτείνει στη Rossi να συναντηθούν μετά τις εμφανίσεις του και ζητάει να του στείλει φωτογραφίες της. Λίγο μετά από την δημοσίευση αυτής της συζήτησης, ήρθε στο φως και η περίπτωση της @michaelacoletta από την οποία επίσης ζητούσε επίμονα γυμνές φωτογραφίες όταν ακόμη ήταν 17 ετών και της έστελνε μηνύματα να πάει να τον βρει στα παρασκήνια των σόου του.

Ο ηθοποιός μαθαίνοντας τα όσα ακούγονται και φέρουν το όνομά του υποστηρίζει πως είναι αθώος και επιμένει πως οι σχέσεις του πάντα ήταν νόμικες και συναινετικές. «Ξέρω ότι έχω πει και έχω κάνει πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν προσβάλλει κάποιους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά ποτέ δεν έχω προσεγγίσει εν γνώσει μου ανήλικες γυναίκες. Όλες μου οι σχέσεις ήταν και νόμιμες και συναινετικές και ποτέ δεν γνώρισα ή αντάλλαξα ακατάλληλες φωτογραφίες με ανθρώπους που έχουν κάνει tweet για μένα. Ωστόσο, πραγματικά λυπάμαι. Ήμουν ένας χαζός που άφησε τον εαυτό του να μπλεχτεί στο lifestyle του. Αυτό είναι το λάθος μου. Το παραδέχομαι. Το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι», τόνισε ο ηθοποιός αναφερόμενος στο συμβάν.

Το γεγονός πάντως μέχρι στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε όμως και διαψευστεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chris D'Elia (@chrisdelia) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X