ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρώτη βόλτα για την Meghan Markle, μετά την γέννηση της κόρης της

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η Δούκισσα του Sussex έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, Lilibet – Diana, καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Harry, στις 04 Ιουνίου 2020.

Μπορεί ωστόσο πολλά να έχουν γραφτεί για την οικογένεια, το όνομα της μικρής, τις ευχές των υπόλοιπων royals και άλλα τόσα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, και ταυτόχρονα υπάρχει ένας «διακαής» πόθος για να δούμε το πρόσωπο της μικρής, κάτι που όπως αναμέναμε, δεν θα είναι εύκολο να κατακτηθεί.

Να θυμίσουμε, ότι το αντίθετο είχε γίνει με τον πρωτότοκο γιο τους Archie, αφού τότε ήταν κάτω από το βασιλικό πρωτόκολλο, κάτι που όριζε μια ‘συνέντευξη τύπου’ μαζί τους για να γνωρίσει ο κόσμος το βρέφος. Πράγμα που δεν τους «επιβάλλεται» τώρα, αφού οι ίδιοι ορίζουν πια τι βγαίνει προς τα έξω και τι όχι.

Ωστόσο, με βάση νέα δημοσιεύματα, η Meghan έχει ήδη βγει από το σπίτι, κάτι που αποκάλυψε μια φίλη (ανώνυμη) της στο ‘In Touch’, λέγοντας ότι «πατά και πάλι γερά στα πόδια της». Με την Δούκισσα να κάνει μια βόλτα κοντά από το σπίτι της, με τα σκυλιά της, όμως λόγω και της εμπειρίας του παρελθόντος κατάφερε να «ξεφύγει» από τους paparazzi.

«Το ζευγάρι χαλαρώνει και ως νέοι γονείς της Lilibet, είναι και οι δύο πολύ περήφανοι. Ο Harry είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και βοηθάει όπου και όπως μπορεί. Ο Harry είναι εκείνος που κόβει τα λαχανικά και φτιάχνει φρέσκο χυμό για τον Archie και τη Meghan και περνάει χρόνο με τον γιο του, κάνοντας μπάνιο στην πισίνα ή ταΐζοντας τις κοτούλες της οικογένειας, ειδικά όταν η Markle πρέπει να κοιμηθεί ή να ξεκουραστεί» λέει η πηγή χαρακτηριστικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X