ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πώς αντέδρασαν οι celebrities για το κλείσιμο της ΕΡΤ;

Πρωτόγνωρες στιγμές ζήσαμε χθες το βράδυ μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ. Το σήμα του καναλιού έπεφτε σταδιακά από περιοχή σε περιοχή προκαλώντας την αγανάκτηση του κόσμου.  Σύντομα πάνω από 10 000 άτομα στήθηκαν έξω από το προαύλιο του καναλιού ως ένδειξη συμπαράστασης.

Ταυτόχρονα μεγάλος αναβρασμός προκλήθηκε σε twitter και Facebook με τους celebrities να γράφουν το ένα σχόλιο μετά το άλλο, ενώ σύντομα το hashtag #ert έγινε δεύτερο παγκοσμίως.

Κουβέντες γεμάτες αγανάκτηση, θυμό και θλίψη για τα όσα συνέβαιναν. «Δεν αναγνωρίζω τον τόπο μου, ούτε τη χώρα μου. Πραξικοπηματικές ενέργειες όπως η σημερινή με γεμίζουν ντροπή κ θυμό. Είμαι κι εγω εκει.#ert», έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη ενώ η Εβελίνα Παπούλια  έγραψε, « Απορίας άξιον .... Στόχος είναι η ΕΡΤ ; Στόχος είναι να έχουμε περισσότερους ανέργους ; Στόχος είναι η καταστροφή.».

Ανάμεσα στα σχόλια εντοπίσαμε επίσης αυτά των Τάσου Τρύφωνος «Δυστυχώς ΤΕΛΟΣ η ΕΡΤ και από Κύπρο :(( Ξαφνικά η Ελλάδα μοιάζει μακριά. Γυρίσαμε στο στερητικό σύνδρομο των 80's» και Φώτη Σεργουλόπουλου  «Το ότι η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε στάση εργασίας τη στιγμή που έπρεπε να ενημερώνει και όφειλε να μεταδίδει ότι νεότερο συμβαίνει είναι απλά βλακεία;».

Την αγανάκτησή της έδειξε η Δήμητρα Γαλάνη με το σχόλιο «ΑΙΣΧΟΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑ!!!! ΑΙΣΧΟΣ», ενώ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έβλεπε από την Κύπρο όσα διαδραματίζονταν χωρίς να πιστεύει στα μάτια του «Παιδιά έχουνε τρελαθεί;; Αίσχος».

Με τη σημερινή απεργία των ΜΜΕ δόθηκε συνέχεια στα σχόλια. Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλημέρισε τους followers του γράφοντας «Καλημέρα! Σήμερα απεργεί η λογική...» με την Μαρία Μπακοδήμου να παίρνει της σκυτάλη γράφοντας «Το ότι απεργούμε σήμερα με ξεπερνάει. Καλημέρα!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΡΤ  |  Celebrities  |  Tweets  |  Σχόλια  |  News

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X