ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πώς είναι η Ελισάβετ μετά τον κορωνοϊό στο παλάτι;

O διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος διαγνώστηκε στις 25 Μαρτίου με κορωνοϊό

O διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος διαγνώστηκε στις 25 Μαρτίου με κορωνοϊό. Όπως ήταν φυσικό η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία αφού ο Κάρολος βρίσκεται σε μια ηλικία η οποία θεωρείτε επικίνδυνη.

Ωστόσο αν η ηλικία του Καρόλου θεωρείτε επικίνδυνη τότε η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας θα έπρεπε να μας ανησυχεί ακόμα περισσότερο. Τι γίνετε σε περίπτωση που ο Κάρολος ήρθε σε επαφή με την μητέρα του;

Για αυτό τον λόγο το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε και ξεκαθάρισε ότι η Ελισάβετ είναι καλά στην υγεία της. «Η Αυτού Μεγαλειοτάτη Βασίλισσα παραμένει σε καλή κατάσταση. Η βασίλισσα Ελισάβετ, είδε για λίγο τον πρίγκιπα Κάρολο το πρωί της 12ης Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις κατάλληλες συμβουλές για την ευημερία της»

Στα 71 του ο Κάρολος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και δυστυχώς δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πώς μπορεί να προσβλήθηκε από τον ιό αφού οι καθημερινές του υποχρεώσεις είναι πολλές.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o θεράπων ιατρός του πρίγκιπα δήλωσε ότι ο Κάρολος ήταν μεταδοτικός από τις 13 Μαρτίου και έπειτα επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Βασίλισσα και την συνάντησή τους στις 12 Μαρτίου.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Camilla βρίσκονται σε απομόνωση στο Birkhall το καταφύγιό τους στην Σκοτία Σημειώνεται ότι η Camilla δεν είναι θετική στο ιό.

Η Ελισάβετ από την άλλη βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο στο κάστρο του Windsor σε απομόνωση. To παλάτι αρνείται να απαντήσει στο αν η βασίλισσα έχει κάνει το τεστ του κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση