ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πώς να μπείτε στο κλίμα των Χριστουγέννων εν μέσω lockdown

Tips για να μπείτε σε #ChristmasMood

Δέσποινα Άσπρου

Από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου τέθηκαν σε ισχύ τα νέα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο και βάση αυτών αναστέλλεται η λειτουργία των κλειστών εμπορικών κέντρων (malls), εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπυραρίες, σνακ-μπαρ και μπαρ... και όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι -παρά το ότι γνωρίζουμε πως λήφθηκαν για την ασφάλειά μας- "θυμώσαμε" λόγω του ότι πλησιάζουν οι γιορτές και αλλιώς είμαστε συνηθισμένοι.

Κι όμως, παρά τα μέτρα, τα φετινά Χριστούγεννα δεν ακυρώνονται και έφτασε η στιγμή να το καταλάβουμε. Με την σωστή νοοτροπία και την ενέργεια που έχουμε μέσα μας, μπορούμε να φτιάξουμε το mood μας και να μπούμε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Πώς; Ας δούμε στην συνέχεια μερικά tips που θα μάς βοηθήσουν να νιώσουμε ευτυχισμένοι και να μπούμε σε #ChristmasMood.

Ας αποδεχτούμε την αλήθεια: Well, μπορεί οι περισσότεροι να ελπίζουμε πως αύριο το πρωί τα μέτρα θα απορριφθούν και ο κορωνοϊός θα έχει ξεπεραστεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές και πρέπει να το εμπεδώσουμε - όσο δύσκολο και αν είναι.

Να είμαστε ευγνώμονες: Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε όλα μας τα πλάνα και τις χριστουγεννιάτικες συνήθειες που είχαμε ως τώρα, ωστόσο καλό είναι να είμαστε ευγνώμων για ό,τι έχουμε.

Ας αξιοποιήσουμε την τεχνολογία: Τι και αν δεν μπορούμε να βρεθούμε με τους φίλους μας στην αγαπημένη μας καφετέρεια; Η τεχνολογία μάς δίνει την δυνατότητα να συνομιλήσουμε μαζί τους μέσω video calls... οπότε ας κάνουμε μια λίστα με όσους θέλουμε να "δούμε" και ας διευθετήσουμε ένα date.

Ας κάνουμε κάτι το διαφορετικό: Αν και παραδεχόμαστε πως λατρεύουμε τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις, φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά και το ξέρουμε. Αντί να τα βάψουμε μαύρα, καλό είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε το νόημα των γιορτών, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές ή πνευματικές μας πεποιθήσεις.

Να χαμογελάμε: Καλό είναι οι μέρες που ακολουθούν να μην μας βρουν μέσα στην γκρίνια. "Επιβάλλεται" να χαμογελάμε και να προσπαθούμε να μεταδώσουμε την καλή μας ενέργεια. Όλα τα κακά κάποτε τελειώνουν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε. Άλλωστε, οι φετινές γιορτές είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια... οπότε ας τις απολαύσουμε!

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X