ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Red Sunset Bar Hop by Deejay 93.5, στο Salty Fig Lounge Bar

Ανταποκρίνεστε ήδη με τεράστιο ενθουσιασμό στην καλοκαιρινή μας πρόταση που ακούει στο όνομα RED SUNSET BAR HOP και σας ευχαριστούμε πολύ. Το πρώτο μας ραντεβού στο Nava Seaside στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Συνεχίζουμε όπως υποσχεθήκαμε: Οκτώ ηλιοβασιλέματα, οκτώ Σάββατα, οκτώ παραγωγοί του Deejay 93.5 και όλοι εσείς!

Επιλέγουμε τα πιο ειδυλλιακά beach bars του νησιού δίπλα στη θάλασσα, προσθέτουμε την καλύτερη μουσική που ακούτε μόνο από τη συχνότητά μας, υπέροχα cocktails και μοναδική ατμόσφαιρα και σας καλούμε να απολαύσουμε ονειρικά ηλιοβασιλέματα. Με την πιο καλοκαιρινή διάθεση, παιχνίδια στην παραλία και τη μοναδική ενέργεια των παραγωγών και deejays που έχετε αγαπήσει.

Επόμενος σταθμός το Salty Fig Lounge Bar στον Πρωταρά. Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου από τις 18:00 έως τις 20:00 μαζί με την Eleonora, τον Αλέξανδρο Παρίση και την Κρυσταλλία Ζησιοπούλου που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

RED Sunset Bar Hop by Deejay 93.5

Όπως ήδη συνηθίζουμε σε όλα τα καλοκαιρινά ραντεβού μας, σημαντική θέση έχουν οι υποστηρικτές μας. Χορηγός των Red Sunset Bar Hop by Deejay 93.5 είναι η Cytamobile Vodafone που θα μοιράζει υπέροχα δώρα ενώ στα party μας ξεδιψάμε με fuze tea, προστατευόμαστε με αντηλιακά προϊόντα Ambre Solaire και απολαμβάνουμε Παγωτά Παπαφιλίππου με στέβια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση