ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ρομαντική βόλτα για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη

Το ηλιοβασίλεμα από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο απόλαυσαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η σύντροφός του μπορεί να μην έχουν φύγει ακόμα για διακοπές αλλά απολαμβάνουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Παρόλο που ο Σάκης ετοιμάζει αυτές τις μέρες το νέο του album, φροντίζει μέσα στην καθημερινότητά του να αφιερώνει χρόνο αποκλειστικά στην Κάτια!  Λίγες μέρες νωρίτερα τους είδαμε να κάνουν μαζί ποδηλατάδα κοντά στο σπίτι τους, ενώ σήμερα μοιράστηκαν και οι δύο ένα στιγμιότυπο από την βόλτα τους σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Αττικής.

Και οι δύο αγαπούν πολύ την Ελλάδα και πιστεύουν ότι ζούμε σε μία από τις όμορφες χώρες. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σάκης έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram κάποιο από τα μαγευτηκά τοπία που έχει συναντήσει κάνοντας λόγο για την ομορφιά της.

Το ίδιο και η Κάτια ακολουθώντας το παράδειγμά του. Αυτή τη φορά όμως μας έδειξε και πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της αφού στη λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε "My sunshine".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση