ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ροντίκα Κάρογιαν: «Εγώ γνώρισα την Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Μάριο»

Όσα εξομολογήθηκε η Ροντίκα Κάρογιαν στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος.

newsroom must

Ο Κύπριος πολιτικός Μάριος Κάρογιαν και η σύζυγός του Ροντίκα Κάρογιαν, το πολυσυζητημένο ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του και ο σκοπός ήταν η πρώτη του κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος. 

Μεταξύ άλλων ο Μάριος Κάρογιαν έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Ροντίκα λέγοντας δημόδια ότι αυτή είναι η επιλογή του και θα είναι για πάντα μαζί, εκφράζοντας τα δυνατά ερωτικά του αισθήματα για πρώτη φορά μπροστά της. Η Ροντίκα Κάρογιαν με τη σειρά της δεν δίστασε να αναφερθεί στις φήμες που κυκλοφορούσαν στο παρελθόν, οι οποίες ήθελαν την Χριστιάνα Αριστοτέλους να είναι σε σχέση με τον σύζυγό της.

«Με την Χριστιάνα Αριστοτέλους ήμουν σίγουρη, γιατί εγώ τη γνώρισα προσωπικά πρώτη. Την ήξερα, μιλούσαμε κάποιες φορές, και τότε όταν όλα αυτά ήταν τόσο έντονα, ήταν η γιορτή του περιοδικού "Μan" και εγώ πήγα και της είπα ‘Έλα Χριστιάνα να σας γνωρίσω με τον Μάριο. Όλοι μιλούν για εμάς και εσύ δεν τον γνωρίζεις’. Ήξερα ότι δεν τον γνώριζε προσωπικά. Στην αρχή γελούσαμε. Αλλά μετά όταν άρχισε να ενοχλεί την οικογένεια και τους φίλους μας, σίγουρα τότε σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι, να πούμε κάτι…».Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση