ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ρωσικό εμβόλιο Sputnik- 5: Ο πρώτος Έλληνας που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Όσα δήλωσε ο Βαλέριος Ασλανίδης

newsroom must

Ο Βαλέριος Ασλανίδης, ο οποίος  είναι σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Ανάπας σύμφωνα με το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο είναι ο πρώτος εθελοντής ελληνικής καταγωγής που δοκίμασε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

Σε δηλώσεις του στο LIVE NEWS αποκαλύπτει: «Πήγα στη Μόσχα και εκεί μου έκαναν το εμβόλιο. Πριν κάνω το εμβόλιο έκανα εξέταση για τον κορωνοϊό, μου πήραν αίμα για αντισώματα, ήμουν άρρωστος, δεν ήμουνα. Μετά κοίταξαν τα όργανα τα δικά μου και πέρασαν δύο ώρες. Μπήκαμε σε ένα δωμάτιο, εκεί ήταν ένα ψυγείο. Το ψυγείο ήταν -32 βαθμούς. Από εκεί βγάλανε αυτό το εμβόλιο που θα μου έκαναν. Ήταν παγωμένο, το λιώσανε περίπου εφτά λεπτά και μου έκαναν το εμβόλιο.»

Στην συνέχεια, προσθέτει: «Δε φοβήθηκα γιατί εγώ ξέρω ποιος έκανε. Αυτοί που έκαναν ξέρουν αυτή την κατάσταση και αυτοί οι άνθρωποι που βγάζουν αυτό το εμβόλιο αυτοί το έκαναν πριν 3-4 μήνες και δεν έπαθαν τίποτα μια χαρά είναι και τώρα αυτό το εμβόλιο το SPUTNIC 5 όπως το λένε πήγε και στη Λευκορωσία και σε άλλες χώρες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μπορούμε να ζούμε ελεύθερα.» και τονίζει πως αν όλα πάνε καλά, είναι έτοιμος για την δεύτερη δόση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X