ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Για την ένταση που υπήρξε και τις δηλώσεις επί δηλώσεων για το περιστατικό στα θεατρικά βραβεία με τον Σάκη Ρουβά ρωτήθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη το βράδυ της Δευτέρας όταν συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός έκανε ότι δεν θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί πριν από μόλις μερικές ημέρες...

«Ποιο περιστατικό; Μα δεν είχα κανέναν περιστατικό με τον κύριο αυτόν. Εγώ για άλλα πράγματα μίλησα. Πάλι τα μπερδέψατε; Εγώ δε μίλησα για τον εαυτό μου. Εγώ όπως καταλαβαίνετε είμαι στη δύση της καριέρας μου. Δε μιλάω για το μέλλον μου. Δεν με ενδιαφέρει το μέλλον μου. Μιλάω για αυτούς που έπονται. Κι αν θέλουν να το καταλάβουν ας υποστηρίξουν κι εκείνοι. Μου είπε κάποιος κυρία Διαβάτη ανοίξατε την τρύπα του φιδιού. Λοιπόν τώρα ας βγει το φίδι και φίδι που τους έφαγε. Με φαντάζεστε να πάω στην πίστα και να κάνω δεν ξέρω κι εγώ τι; Δεν θα είμαι γελοία; Θα με δεχτούν;» έλεγε η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη σχετικα με τη θέση που υποστήριξε τη βραδιά των βραβείων Κάρολος Κουν.

Όταν, όμως, ένας από τους δημοσιογράφους επέμενε, εκείνη έξαλλη είπε: «Μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε... Μην κάνετε καμία ερώτηση», γύρισε την πλάτη στις κάμερες και έφυγε.

Δείτε το βίντεο! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ