ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σάκης - Κάτια: Το χρονικό ενός love story

Το ελληνικό love story που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα celebrity love stories του εξωτερικού.

Πως γνωρίστηκαν;

Τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ήθελαν το ζευγάρι να γνωρίστηκε στην Κρήτη, σε πολυήμερα γυρίσματα τηλεοπτικής διαφήμισης, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Σάκης και συμμετείχε η Κάτια. Ωστόσο, η αλήθεια, που είναι κάπως διαφορετική, έρχεται να καταρρίψει τον αστικό μύθο της γνωριμίας τους. Ο Σάκης και η Κάτια είχαν γνωριστεί λίγο καιρό νωρίτερα, όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στο ίδιο πάρτι, και η πρώτη σπίθα είχε ήδη ανάψει. Ήταν ο ορισμός του «έρωτα με την πρώτη ματιά», αφού ένιωσαν και οι δύο μία σπάνια έλξη. Η συνεργασία τους για το τηλεοπτικό σποτ στάθηκε απλά η αφορμή να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί – με αποτέλεσμα να αντιληφθούν την εκρηκτική χημεία ανάμεσά τους και όλοι όσοι ήταν στα γυρίσματα στην Κρήτη. Ήταν θέμα ημερών ο έρωτας του superstar και του top model να αρχίσει να μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα. Ακόμα και όταν ο Σάκης Ρουβάς μετακόμισε για ένα διάστημα στο Λος Άντζελες κάνοντας σεμινάρια υποκριτικής με τον κορυφαίο καθηγητή Howard Fine (με διάσημους μαθητές όπως ο Brad Pitt, η Salma Hayek και ο Gerard Buttler) και ετοιμάζοντας τα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα, η σχέση τους αποδείχτηκε πιο δυνατή από την απόσταση που τους χώριζε. Το Νοέμβριο του 2008, Σάκης και Κάτια καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την Αναστασία, που πήρε το όνομα του μπαμπά της λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του Χ-Factor, με τον Σάκη για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή. Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που ρωτούσε το κοινό «Είστε έτοιμοι;», εκείνος ήταν πανέτοιμος για το πιο σπουδαίο βήμα στη ζωή του.

«Την Κάτια την είχα γνωρίσει, πιο πριν από τα γυρίσματα.Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μια πρωτοφανής έλξη,σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, ένα σπάνιο συναίσθημα. Στα γυρίσματα στην Κρήτη βεβαιώθηκα ότι θα ήταν η γυναίκα της ζωής μου.  Η σχέση μας με την Κάτια είναι δοκιμασμένη και ισχυρή. Δεν μπορεί να κλονισθεί από άγχη και αγωνίες, είναι σχέση ζωής.», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Σάκης. 

 «Είναι πολύ μεγάλη ιστορία με την Κάτια. Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσω. Με βασάνισε. Και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια αν θυμάσαι» δήλωσε ο Σάκης αναφερόμενος στο διαφημιστικό που τους έφερε «κοντά». Όσο για το τι θυμάται από το περιβόητο διαφημιστικό; «Στην αρχή η Κάτια με χάιδευε. Δε με χαστούκιζε. Αλλά τσούκου τσούκου, κοκκίνισε το μάγουλό μου. Καταλήξαμε να κάνουμε το ίδιο γύρισμα 30 φορές. Και την επόμενη μέρα, αναγκαστήκαμε και το ξεκινήσαμε όλο από την αρχή γιατί ο βοηθός του σκηνοθέτη είχε κάνει λάθος και είχε βάλει ανάποδα το φιλμ. Στο τέλος, με κάθε χαστούκι που έπεφτε ζαλιζόμουνα. Το μάγουλο μου είναι κόκκινο από τα χαστούκια».

''Την ημέρα του γάμου μας την ονειρεύομαι σαν μια γιορτή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας. Ομολογώ ότι ο Σάκης ήταν πιο επίμονος στο θέμα του γάμου και εκείνος είχε την ιδέα να γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου. Στην πορεία είχε συμμάχους και τα παιδιά – κυρίως την Αναστασία. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή'', δήλωσε η Κάτια σε συνέντευξή της. 

''Η ζωή ήταν πριν και μετά τον Σάκη. Ο Σάκης με βοήθησε να έρθω σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τα ενδότερα της ψυχής μου. Με δυνάμωσε, άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου, την οπτική μου για μένα την ίδια. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια πρωτόγνωρη έλξη, τη βεβαιότητα ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός μου. Από εκεί και πέρα, όλα κύλησαν γρήγορα, έντονα, καρμικά''. ''Τιμή μου η προσφώνηση κυρία Ρουβά''.

 Η ευτυχία τους όμως είναι τα τέσσερα παιδιά τους η Αναστασία, η Αριάδνη, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X