ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Salma Hayek: H ''τραυματική'' της εμπειρία στην ερωτική σκηνή του Desperado

Η ηθοποιός μίλησε για την επίμαχη σκηνή της ταινίας.

newsroom must

H ηθοποιός Salma Hayek στο podcast που φιλοξενήθηκε από τους Dax Shepard και Monica Padman μίλησε μεταξύ άλλων και για την εμπειρία της από τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών στην ταινία Desperado, την πρώτη μεγάλη ταινία της ηθοποιού το 1995. Επίσης ξεκαθαρίσε ότι το τραύμα που της δημιουργήθηκε δεν έχει να κάνει με τον σκηνοθέτη της ταινίας Robert Rodriguez ή τον συμπρωταγωνιστή της, Antonio Banderas.

Η ίδια δήλωσε ότι αγωνίστηκε πολύ για να γυρίσει την ερωτική σκηνή της ταινίας, αν και όταν της προτάθηκε ο ρόλος είχε ενθουσιαστεί αναφερόμενη στο ότι το σενάριο δεν περιείχε κάποια αναφορά για ερωτική σκηνή και πως αυτή εντάχθηκε στη συνέχεια.

Η Hayek στο podcast αναφέρθηκε στο ότι ο Rodriguez ήταν ο "αδελφός της" και η τότε σύζυγός του, παραγωγός Elizabeth Avellán η "καλύτερη φίλη της" κι έτσι συμφώνησε να κάνει τη σκηνή σε κλειστό σετ με παρόντες μόνο τέσσερα άτομα. "Έτσι, όταν ήταν να αρχίσουμε τα γυρίσματα, άρχισα να κλαίω" είπε και πρόσθεσε ότι έλεγε στους άλλους τρεις: "Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Φοβάμαι".

"Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Antonio, ήταν απόλυτα κύριος και τόσο καλός και ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά ήταν πολύ ελεύθερος. Δεν φοβόταν, για αυτόν δεν ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και σκεφτόμουν: "Θεέ μου. Αισθάνομαι απαίσια". Και ένιωθα τέτοια ντροπή που έκλαιγα".

''Ο Rodriguez και ο Banderas "ήταν καταπληκτικοί" ο Rodriguez "δεν με πίεσε ποτέ", αλλά παρόλα αυτά, η στιγμή ήταν πολύ τραυματική και την θυμάμαι έντονα''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση