ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σε φυλάκιση 5 μηνών καταδικάστηκε ο σχεδιαστής Mossimo Giannulli

Ο σχεδιαστής μόδας Mossimo Giannulli, ο σύζυγος της ηθοποιούLori Loughlin, καταδικάστηκαν την Κυριακή 23 Αυγούστου σε φυλάκιση 5 μηνών για συμμετοχή σε μια απάτη με στόχο την εισαγωγή των παιδιών τους στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Η ποινή της Loughlin αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Ο 57χρονος Mossimo Giannulli και η σταρ της κωμικής σειράς «Μια τρελή οικογένεια» έχουν παραδεχτεί ότι συμμετείχαν σε αυτήν την απάτη με σκοπό να γίνουν δεκτές οι κόρες τους στο Πανεπιστήμιο ως «αξιόλογες αθλήτριες» της κωπηλασίας, μολονότι δεν είχαν καμία σχέση με το άθλημα.

Κατά την ακροαματική διαδικασία που έγινε μέσω βιντεοδιάσκεψης λόγω της πανδημίας, ο Mossimo Giannulli είπε στον ομοσπονδιακό δικαστή της Βοστόνης Nathaniel Gordon ότι λυπάται πολύ για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πράξεις του και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη.

Ο Nathaniel Gordon του επέβαλε επίσης να πληρώσει πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων και να προσφέρει 250 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Η 56χρονη Loughlin είχε δηλώσει ένοχη τον Μάιο και με βάση τη συμφωνία της με τις εισαγγελικές αρχές αναμένεται να καταδικαστεί σε φυλάκιση 2 μηνών, πρόστιμο 150.000 δολαρίων και 100 ώρες κοινωνική εργασία.

Συνολικά 55 άνθρωποι διώκονται ή έχουν ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση αυτήν, στην οποία εύποροι γονείς δωροδοκούσαν ή εξαπατούσαν Πανεπιστήμια για να εισαχθούν τα παιδιά τους σε κορυφαίες σχολές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 
 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση