ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Σε κατάσταση συναγερμού τα κατεχόμενα

Σε συλλήψεις 9 συνταγματαρχών προχώρησε ο τουρκικός στρατός στα κατεχόμενα. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν υπόνοιες ότι οι συλληφθέντες ανήκουν στην «τρομοκρατική» οργάνωση Γκιουλέν. Σφίγγει τον κλοιό ελέγχου στα κατεχόμενα ο Ερντογάν.

17:55 Βουλευτής του ΑΚΡ στην Πόλη Yıldız Seferinoğlu: Οι τουρκικές εγγυήσεις στην Κύπρο δεν είναι διαπραγματεύσιμες.

17:49 H Γιενί Σαφάκ δίνει στην δημοσιότητα έναν χάρτη που ισχυρίζεται ότι είναι ο χάρτης του Αναστασιάδη. Aναφέρει χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για χάρτη κατοχής». Ισχυρίζεται ότι η Ε/κ πλευρά προσεγγίζει την Τ/κ κοινότητα ως «μειονότητα». Για τον χάρτη της ε/κ πλευράς χρησιμοποιεί τον χαρακτηριστικό υπότιλο «πέταξτε τον χάρτη στον κάδο των απορριμάτων».

17:47 Ο κ. Τουρκκές δηλώνει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία σε κανένα ουσιαστικό κεφάλαιο του Κυπριακού.

17:45 Συνάντηση Τσαβούσογλου-Τουρκκές

Ο Υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε πριν από λίγες ώρες με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρμόδιο για θέματα Κύπρου, Τουγρούλ Τουρκκές στον διάδρομο της εθνοσυνέλευσης, καθοδόν για την ολομέλεια της βουλής όπου διεξάγονται οι συζητήσεις για την συνταγματική αναθεώρηση.

Ο κ. Τσαβούσογλου πληροφόρησε τον κ. Τουρκκές ότι η Τουρκία δεν παραιτήθηκε από τις εγγυήσεις. Ο κ. Τουρκκές γεμάτος χαρά του χτύπησε στην πλάτη και δήλωσε χαρακτηριστικά «είστε λιοντάρι».

17:40 Η τ/κ εφημερίδα Ντετάϊ μεταδίδει την πληροφορία ότι οι 9 συνταγματάρχες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία ήδη από το μεσήμερι της Παρασκευής. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από τουρκικά μέσα.

17:38: Μετά την πρώτη ανάκριση στην Άγκυρα, οι φάκελοι των συνταγματαρχών θα προστεθούν στον μεγάλο φάκελο του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

17:36 Διεξήχθηκαν έρευνες στα σπίτια, στα γραφεία των συνταγματαρχών

17:34 Η επιχείρηση ξεκίνησε την Παρασκευή. Ειδικό κλιμάκιο της τουρκικής κυβέρνησης ήρθε από Άγκυρα.

17:32 Ένταλμα σύλληψης για τον εκδότη της εφημερίδας Ταράφ, Μπασάρ Αρσλάν. Η Ταράφ διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στις Υποθέσεις Εργεκενεκόν, Βαριοπούλα και στον περιορισμό του ρόλου του στρατού στο τουρκικό πολιτικό σκηνικό

17:30 Συλλαμβάνονται 17 πρώην στελέχη της τουρκικής αστυνομίας σε Ντενίζλι, Μπούρντουρ, Ικόνιο, Αττάλεια και Σπάρτη.

17:27 Η «Κ» έχει στην διάθεση της πληροφορίες που δείχνουν ότι την νύχτα της 15η Ιουλίου σε κάποιες κρίσιμης σημασίας μονάδες του στρατού στα Κατεχόμενα παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα. Την ίδια ώρα διαδιδόταν η φήμη ότι ενδέχεται να κλείσουν τα οδοφράγματα.

17:25 Οι διωκτικές αρχές στην Άγκυρα εκφράζουν υποψίες για το γεγονός ότι οι 9 συλληφθέντες έλαβαν ενεργό ρόλο στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

17:12 Τουρκία προς Γκιουλέν: Δεν αποχωρούμε απεναντίας ερχόμαστε για να μείνουμε.

17:10 Στα social media ξεσπά πόλεμος: αξιωματική αντιπολίτευση και κύκλοι Γκιουλέν ξεκινούν προπαγανδιστική εκστρατεία του τύπου «για να αποκρύψουν το γεγονός ότι παραχωρούν την Κύπρο και αποσύρουν τον στρατό φέρνουν στο επίκεντρο της επικαιρότητας τον Γκιουλέν στα Κατεχόμενα».

17:05 Καμία επίσημη αντίδραση από Τ/κ ηγεσία και «συγκυβέρνηση» προς στιγμήν. Πολλά Τ/κ μέσα πιάστηκαν απροετοίμαστα.

17:00 Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το απόγευμα της Κυριακής στην Τουρκία η νέα επιχείρηση στα Κατεχόμενα. Τα μεγάλα μέσα μεταδίδουν την είδηση με έκτακτα δημοσιεύματα και την ίδια ώρα στο twitter η επιχείρηση είναι στην πέμπτη θέση σε ολόκληρη την Τουρκία.

16:45 Να εξολοθρευθούν οι «τρομοκράτες» στην ΤΔΒΚ, μεταδίδουν οι τουρκικές αρχές. Οι συλληφθέντες μεταφέρονται σε ασφαλισμένες περιοχές στην Άγκυρα.

16:42 Θα περάσουν από ανάκριση, μετά θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστών. Οι ανακριτές θα επιχειρήσουν να εξασφαλίσουν πληροφορίες για την δράση των «τρομοκρατών» του Γκιουλέν σε ολόκληρη την Κύπρο.

16:40 Άγνοια των αρχών της δημοκρατίας περί συλλήψεων στα κατεχόμενα.

16:35 Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για άλλες συλλήψεις.Τα ελικόπτερα κατεβαίνουν κυρίως στην Κερύνεια και Αμμόχωστο.

16:32 Γίνονται έφοδοι σε στρατιωτικές μονάδες και κατοικίες.

16:30 Ελικόπτερα του τουρκικού στρατού μεταφέρουν από κατεχόμενα σε Άγκυρα συλληφθέντες αξιωματικούς.

16:28 Οι 9 συνταγματάρχες έχουν τεθεί υπό κράτηση στη βάση υποψιών ως μέλη της «τρομοκρατικής οργάνωσης» Γκιουλέν.

Πηγή: Η Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση