ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του Κυπριανού: «Γιε μου, σπαράζουμε κι εγώ και η μάνα σου»

«Γιε μου, σπαράζουμε κι εγώ και η μάνα σου και τα αδέλφια σου και όλοι όσοι σε γνωρίζουν και σε αγαπούν».

newsroom must

Στη γενέτειρά του το Αυγόρου και σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε με δημόσια δαπάνη ο νεαρός Κυπριανός Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Κατόπιν παράκλησης της οικογένειας, όσοι παρευρέθηκαν στην κηδεία, ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Της Εξοδίου Ακολουθίας προέστη ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το riknews. Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, ο Πρέσβης της Ελλάδας, κυβερνητικά στελέχη, καθώς και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου.

Ο ιερός ναός Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και οι εξωτερικοί χώροι ήταν κατάμεστοι από πολίτες που φορούσαν άσπρες μπλούζες, στις οποίες είχε εκτυπωθεί φωτογραφία του Κυπριανού. Ορισμένοι κρατούσαν και άσπρα μπαλόνια.

Στον επικήδειο λόγο του, ο κοινοτάρχης Αυγόρου Παναγιώτης Μιχαηλάς ανέφερε ότι ο Κυπριανός ήταν ένα πολύ καλό και ζηλευτό παιδί.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου νέου, Πατρός Χριστόδουλου. «Γιε μου», είπε, «ανθρωπίνως, σπαράζουμε κι εγώ και η μάνα σου και τα αδέλφια σου και όλοι όσοι σε γνωρίζουν και σε αγαπούν». «Τα ανθρώπινα», πρόσθεσε ο χαροκαμένος πατέρας, «παρέρχονται κι εσύ μπήκες στο φως και έτσι πρέπει να σε αντιμετωπίζουμε».

Στις δύο μετά το μεσημέρι, θα τελεστεί από τον Ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο, η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδου.

Οι κηδείες των δύο αδικοχαμένων φοιτητών, δεν καλύπτονται τηλεοπτικά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έπειτα από επιθυμία των οικογενειών.

Με πληροφορίες από riknews

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS