ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σε ψυχιατρική κλινική ο ράπερ Lamaniff

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

newsroom must

Αίσιο τέλος στο «θρίλερ» της εξαφάνισης του ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη ο 24χρονος ράπερ ήταν σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση προκειμένου να αποκαλύψει που βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα που τον έψαχναν αλλά και τους ακριβείς λόγους που τον οδήγησαν στη σκέψη της αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το thefestival.gr, μετά από την κατάθεση του, αστυνομικοί τον συνόδευσαν σε ψυχιατρική κλινική όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.  Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού ράπερ αναφέρει ότι ο 24χρονος χρήζει βοηθείας.

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ερωτικό βίντεο του, που φαίρεται να τραβά άγνωστη γυναίκα, ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και αναδημοσιεύτηκε από άλλους, που χλεύαζαν τον 24χρονο για όσα έδειχνε το βίντεο. Ακολούθησε ένα post που δεν υπάρχει πλέον, στον δικό του λογαριασμό, όπου αποχαιρετούσε τους ακόλουθούς του ενώ αποκάλυψε και την εμπλοκή του σε κύκλωμα ναρκωτικών και την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν, ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, για αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε. 

«Είμαι 24 (ετών) και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξ’ αρχής όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του ’21. Τέσσερις μήνες στην καραντίνα, ψυχίατρο, ζάναξ. Αλλά πάντα ο φόβος να μην με ξανά ενοχλήσουν»

Στη συνέχεια, δηλώνοντας πως του αρέσουν οι γυναίκες, μίλησε για όσους διέδωσαν το βίντεο: «Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X