ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Simone Biles: Αυτός είναι ο λόγος που αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς

Μία από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών για την ενόργανη γυμναστική στην Αμερική.

newsroom must

Η Simone Biles, αποφάσισε να αποχωρίσει από τους τελικούς της ενόργανης γυμναστικής, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Tokyo, η αθλήτρια, κατά την αποχώρησή της, δήλωνε «Είμαστε και εμείς άνθρωποι. Πρέπει να εστιάζουμε στον εαυτό μας».

Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης, θεωρείται μια από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών στο άθλημά της, και οι προσδοκίες όλων ένιωθε ότι την βάραιναν. Με την ίδια να ανεβάζει μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας «Δεν ήταν μια εύκολη μέρα ή η καλύτερή μου αλλά πέρασε. Πραγματικά νιώθω σαν να έχω το βάρος του κόσμου πάνω στους ώμους μου κάποιες φορές. Ξέρω ότι το κάνω να μοιάζει σαν να μην με επηρεάζει αλλά κάποιες φορές είναι δύσκολο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι αστείο. Αλλά είμαι χαρούμενη που η οικογένειά μου μπόρεσε να είναι μαζί μου διαδικτυακά, είναι όλος ο κόσμος για μένα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

Ενώ μετέπειτα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε ότι οι αθλήτριες «πρέπει να εστιάζουμε στους εαυτούς μας γιατί στο τέλος της μέρας, είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Πρέπει να προστατεύουμε το μυαλό μας και το σώμα μας, από το να βγαίνουμε εκεί έξω και να κάνουμε ό,τι θέλει ο κόσμος να κάνουμε».

Εξηγώντας, «σωματικά νιώθω καλά. Συναισθηματικά, ποικίλλει ανάλογα τη στιγμή και την ώρα. Το να έρθω εδώ στους Ολυμπιακούς και να είμαι το αστέρι δεν είναι εύκολο. Προσπαθώ να περάσω μια μέρα τη φορά, θα δούμε».

Η πηγή της δύναμής της, και η έμπνευσή της ήταν η Naomi Osaka (που είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από τουρνουά τένις για λόγους ψυχικής υγείας), εξομολογούμενη ότι «Βάλε προτεραιότητα στην ψυχική υγεία γιατί εάν δεν το κάνεις δεν θα απολαύσεις το άθλημά σου και δεν θα επιτύχεις όσο θέλεις. Οπότε είναι εντάξει εάν μερικές φορές να είσαι εκτός μεγάλων διοργανώσεων για να εστιάσεις στον εαυτό σου, γιατί δείχνει πόσο δυνατός ανταγωνιστής είσαι».

Τέλος, αναφορικά με τους φετινούς ολυμπιακούς, η Biles, μετέφερε, «Ήταν πολύ αγχωτικοί Ολυμπιακοί, το να μην έχεις κοινό, έχει διαφορετικές μεταβλητές. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα. Ήταν μια μεγάλη διαδικασία. Ήταν μια μεγάλη χρονιά. Υπήρχαν πολλές μεταβλητές και είμαστε αγχωμένοι. Θα έπρεπε να ήμασταν εδώ και να διασκεδάζουμε, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν συμβαίνει».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση