ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σίσσυ Χρηστίδου: Σε ποιο ιδιαίτερο μέρος γι'αυτήν και τον Θοδωρή ταξίδεψε;

Η ξαφνική είδηση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη αιφνιδίασε τους πάντες. Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο του μετά απο 13 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου, την Μεγάλη Τρίτη, ωστόσο πέρασε μαζί το Πάσχα δείχνοντας πώς κάνει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει μια ισορροπημένη σχέση για τα δυο του παιδιά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο''Ελα Χαμογέλα'' το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε χωρίς να αναφερθεί στον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ωστόσο ήταν εμφανής η αμηχανία της στην έναρξη της εκπομπής της. 

Την Δευτέρα, η δημοφιλής παρουσιάστρια και λάτρης των social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ταξίδι που πραγματοποίησε σε έναν ιδιαίτερο προορισμό τόσο γι'αυτήν όσο και για τον Θοδωρή Μαραντίνη. Συγκεκριμένα, η όμορφη Σίσσυ βρέθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, εκεί όπου το 2008 είχαν βαφτίσει τον πρωτότοκο γιο τους, Φίλιππο Ραφαήλ.

Το συγκεκριμένο μοναστήρι έχει ιδιαίτερη αξία για την Σίσσυ αφού η μισή καταγωγή της είναι απο Μυτιλήνη, ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει πως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, έκανε τάμα στον Άγιο Ραφαήλ, γι αυτό και βάφτισε το μωρό της εκεί. 

Στα stories που δημοσίευσε στο Instagram έδειξε την αγάπη που έχει για το συγκεκριμένο μέρος γράφοντας ''feels like home''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση