ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

SNIK: Ποιος είναι ο νέος έρωτας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ο SNIK και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού τις τελευταίες ημέρες έγιναν viral εξαιτίας της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε με τους δυο τους να κάνουν βόλτα αγκαλιασμένοι στο κέντρο της Αθήνας.

 

Μετά και τις τελευταίες δηλώσεις της Ηλιάνας, ο ράπερ και το μοντέλο φαίνεται πως βιώνουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους και είναι πολύ ερωτευμένοι. Ποιος είναι όμως ο νέος έρωτας της Ηλιάνας που είναι γνωστός ως ένα ιντερνετικό φαινόμενο και κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι ''Senorita'';

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για πρώτη φορά για την σχέση της με τον SNIK

Ο SNIK, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Δημήτρης Γιαννούλης, γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1989 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Όταν οι γονείς του χώρισαν μετακόμισε με τη μητέρα του στο κέντρο όπου έμεινε μέχρι τα 17 του και αργότερα έζησε μόνος του. ''Ήταν δύσκολη η μετάβαση σε μια περιοχή σαν τη Βικτώρια σε αυτή την ηλικία, από την άποψη ότι έφυγα από μια καλή περιοχή, όπου έπαιζα μπάλα κι έκανα βόλτες με το ποδήλατο, και ήρθα σε μια πιο «αλήτικη», straight in the hood. Έτσι όμως έγινε η πρώτη μου συνάντηση με το hip hop και το rap. Άρχισα να ακούω Ημισκούμπρια, TXC (θυμάμαι, είχα πάρει μια κασέτα τους και μπλουζάκι), Άλφα Γάμα. Αργότερα πήγαινα και σε lives σε oldschool μαγαζιά, όπως το Ασανσέρ και το Άνω Κάτω, που ήταν σταθμός της φάσης. Από 'κει ξεκίνησαν και οι ΖΝ'', είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στη lifo.

''Στα 13 άρχισα να γράφω λίγο. Όταν ακούς hip hop επηρεάζεσαι, θα τη γράψεις τη μαλακία σου, αλλά μετά σταμάτησα και παρέμεινα ακροατής. Είχα graffiti crew. Έβαφα μέχρι τα 25 μου. Υπάρχουν πολλά δικά μου γκράφιτι ακόμα στην πόλη. Έχω βάψει και τρένα. Έπαιζα καλή μπάλα πιτσιρικάς και σκεφτόμουν να γίνω ποδοσφαιριστής, μικρός όμως δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Δεν ήμουν και ο καλύτερος μαθητής. Το μόνο που ήξερα είναι ότι δεν ήθελα να δουλεύω 9-5 και να έχω ένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι μου''.

To 2009 μετακόμισε για δύο χρόνια στο Λονδίνο όπου δούλεψε σαν bartender και αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα.

''Όσο ήμουν στο Λονδίνο, λοιπόν, έγραφα, έγραφα, έγραφα και όταν γύρισα, μετά από έναν χρόνο, έβγαλα μόνος μου, με δικά μου λεφτά, το πρώτο μου κλιπ για το κομμάτι «Θέμα Χρόνου», που έκανε μεγάλο buzz για τα δεδομένα της εποχής. Σε έναν μήνα είχε κάνει 100.000 views στο YouTube. Για κάποιον που δεν ήταν πιο πριν στη rap φάση, είναι κάτι. Είχα αποφασίσει, λοιπόν, πως αυτό ήθελα να κάνω, αυτό αγαπούσα και ήθελα πλέον να ζω από τη μουσική μου'', δήλωσε στη lifo.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και πριν ακόμα γνωριστεί με την Ηλιάνα, ο SNIK έλεγε: Έχω επιλέξει έναν κλειστό κύκλο με φίλους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Θέλω δίπλα μου ανθρώπους με θετική αύρα. Κάνω παρέα με τα ίδια άτομα εδώ και δέκα χρόνια. Πολύ λίγοι έχουν μπει μέσα στον κύκλο μου από τότε που έγινα αναγνωρίσιμος. Είμαι σκληρός  γενικά, αλλά είμαι και ευαίσθητο παιδί. Ο έρωτας και η αγάπη παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όλα γυρίζουν γύρω από αυτό''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X