ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

So sweet! H Carrie στέλνει γράμματα και φωτογραφίες υπερήχων στον Boris

To ζευγάρι πάει κόντρα σε όσα λέγονται και αποδεικνύει τον έρωτά του

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson είναι «σε καλή διάθεση» αφότου επέστρεψε ξανά σε δωμάτιο του νοσοκομείου ύστερα από την έξοδό του από την εντατική το απόγευμα της Πέμπτης 9 Απριλίου.

Όπως σας αναφέραμε χθες και σύμφωνα με δημοσιεύμα της Daily Mail το πρώτο άτομο με το οποίο μίλησε ο Boris ήταν η σύντροφός τους Carrie Symonds η οποία είναι έγκυος και χρειάστηκε να μείνει μακριά του αυτό το διάστημα ενώ, σύμφωνα με τα όσα γράφονται οι δύο έχουν να ιδωθούν από τις 27 Μαρτίου όπου έγινε και η τελευταία τους συνάντηση. Σημειώνετε ότι και η Symonds βρέθηκε θετική στο ιό. Το ζευγάρι ωστόσο φαίνεται να μην περιορίστηκε αποκλειστικά στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της The Sun, η Carrie Symonds στέλνει καθημερινά γράμματα και φωτογραφίες υπερήχων στον αρραβωνιαστικό της και κόντρα σε όσα λέγονται, αποδεικνύει τον έρωτά της γι' αυτόν. Πηγή στην εφημερίδα ανέφερε: "Είναι μια δύσκολη περίοδος για την Carrie. Έχει προτρέψει τον Boris να γίνει καλά το συντομότερο δυνατόν για χάρη του αγέννητου παιδιού τους".

Τώρα εμείς δεν ξέρουμε πόσο ασφαλές είναι να ανταλλάζουν γράμματα δύο φορείς του κορωνοϊού -μιας και η νόσος "ζει" σε επιφάνειες, ωστόσο παραδεχόμαστε πως η κίνησή της είναι so cute!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση