ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Σοφία: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο

Η Σοφία της Ισπανίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ruber της Μαδρίτης.

Μαρία Καραμάνου

Η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας εκπέμπει αισιοδοξία και δύναμη καθώς αποχωρεί από το νοσοκομείο Ruber στη Μαδρίτη, όπου νοσηλεύτηκε για ουρολοίμωξη. Η ευεργετική ανάρρωση της μητέρας του Βασιλιά Felipe υπήρξε γρήγορη, κάτι που το ίδιο το Παλάτι είχε προβλέψει με θετικότητα, προσδοκώντας μια ενθαρρυντική εξέλιξη της υγείας της.

Η αγάπη και η στήριξη που έλαβε ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο αποδείχθηκαν ανεκτίμητες, και η 85χρονη μονάρχης αποδεικνύει ότι τα χρόνια δεν είναι παρά ένας αριθμός, καθώς αποχώρησε χαμογελαστή, φορώντας ένα ελαφρύ, ανοιξιάτικο ντύσιμο. Αυτό το πνεύμα ανανέωσης και ανθεκτικότητας είναι που κάνει τη Βασίλισσα Σοφία να ξεχωρίζει και να εμπνέει, ως ένα σύμβολο της αιώνιας ομορφιάς και της αξιοπρέπειας.

Η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, μετά από μια σύντομη παραμονή στο νοσοκομείο Ruber της Μαδρίτης, επέδειξε την αισιόδοξη διάθεση και την ακλόνητη ηρεμία που την διακρίνει. Η καλή της διάθεση φαινόταν έκδηλη, προσφέροντας μια αίσθηση γαλήνης και θετικής ενέργειας στην οικογένειά της που συγκεντρώθηκε για να τη στηρίξει. Η εικόνα της βασίλισσας να περιβάλλεται από τον γιο της, τη νύφη της, την εγγονή της και την αδελφή της, αναδείκνυε τη συνοχή και την αγάπη που ενώνει αυτή την καλά καταξιωμένη δυναστεία.

«Νιώθω σαν καινούρια» δήλωσε η βασίλισσα κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο. Λόγια που συνάδουν με την ενέργεια και το εύθυμο πνεύμα που πάντα την χαρακτηρίζει.

Πριν την προσωρινή της διαμονή στο νοσοκομείο, η Βασίλισσα Σοφία απέδειξε την αμείωτη δέσμευσή της προς τα δημόσια καθήκοντα, παραμένοντας ενεργή σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και συνεχίζοντας να διατηρεί στενή επαφή με τους πολίτες της Ισπανίας. Καθώς αποχωρούσε από το νοσοκομείο, η εικόνα της να αποχωρεί ήταν ένα σκηνικό γεμάτο χαρά και ανακούφιση, όχι μόνο για την ίδια αλλά και για το κοινό και τους θαυμαστές της που παρακολουθούσαν. Μάλιστα χαιρέτησε με ένα πλατύ χαμόγελο τα media που παρέμειναν στο νοσοκομείο όλες τις μέρες της νοσηλείας της. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS