ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Σοκ: Έδεσαν και βίασαν ηλικιωμένη στην Πάφο

Υπόθεση βιασμού 78χρονης,από την Βρετανία η οποία διαμένει το τελευταίο διάστημα στην Πάφο, εξετάζει η Αστυνομία. Το μήνυμα για την αποτρόπαια πράξη δόθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου με τηλεφώνημα από την ίδια την παραπονούμενη, που ανέφερε πως έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο διαμέρισμά της.

Αμέσως τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.
Σύμφωνα με την παραπονούμενη, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, άγνωστος άνδρας εισήλθε εντός του διαμερίσματός της και αφού της έκλεισε το στόμα με το χέρι του, της ζήτησε χρήματα.

Η παραπονούμενη έδωσε στον δράστη ένα τσαντάκι που περιείχε νομίσματα, αλλά αυτός ζήτησε περισσότερα. Στη συνέχεια και σύμφωνα με την 78χρονη, ο δράστης, με απειλές κι ασκώντας βία, ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέλησή της.

Στη συνέχεια αφού την έδεσε στο κρεβάτι πήρε από το λαιμό της μια καδένα, καθώς επίσης και ένα δακτυλίδι το οποίο βρισκόταν στο κομοδίνο του υπνοδωματίου. Ακολούθως ο δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή από την κύρια είσοδο του διαμερίσματος. Να σημειωθεί πως ο δράστης χρησιμοποίησε σκάλα για να εισέλθει από την μπαλκονόπορτα στον χώρο διαμονής της ηλικιωμένης.

Η 78χρονη μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε δύο μικρές εκδορές στη μύτη, ενώ αναμένεται σήμερα να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο δράστης περιγράφεται ως εύσωμος, ύψους 1.70 μ. περίπου, με κοντά σκούρα μαλλιά, αξύριστος, ηλικίας 28 ετών περίπου και φορούσε τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, σκούρο σακάκι και αθλητικά παπούτσια.Πηγή: Kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση