ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Σοκάρει η Αρτεμίου: Η σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Κύπριο ηθοποιό

Το τσουνάμι των αποκαλύψεων για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον νεαρών (και όχι μόνο) κοριτσιών του καλλιτεχνικού χώρου, εξαπλώθηκε και στο νησί μας, με την πρόσφατη αποκάλυψη της ηθοποιού, Χριστιάνας Αρτεμίου, στον αέρα του Love FM, το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός και ο συμπαρουσιαστής της, Τάσος Τρύφωνος, αναφέρθηκαν σε ένα δυσάρεστο περιστατικό, που βίωσε η ίδια στο ξεκίνημά της, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Όπως είπε, μπήκε στο αυτοκίνητο γνωστού ηθοποιού, πολύ μεγαλύτερου σε ηλικία, για να μεταβούν μαζί σε παράσταση που θα έπαιζαν στην Πάφο. Κατά την διάρκεια της διαδρομής, άρχισε να της μιλά με πονηρά υπονοούμενα, ενώ στα καμαρίνια, έβαλε και το χέρι του κάτω από την φούστα της.

Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη εναντίον της, η ίδια «κοκάλωσε», όπως είπε, και αναγκάστηκε στο τέλος της παράστασης, να αποταθεί σε άλλον ηθοποιό για να την μεταφέρει πίσω στην Λευκωσία.

Στην συνέχεια, αναρωτήθηκε εάν ο ίδιος ηθοποιός, θα έκανε κάτι ανάλογο σήμερα, που η Χριστιάνα είναι μια γνωστή ηθοποιός, ενώ παράλληλα έχει αποκτήσει και τον δυναμισμό, ώστε να αντιδράσει έντονα, σε παρόμοιο περιστατικό.

Πηγή: 24news

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση