ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σοκάρει η Έλενα Χριστοπούλου με την αγωγή εναντίον του πρώην συζύγου της

Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Πάνος Καλλίτσης υπήρξαν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με τους δυο τους να είχαν περάσει μάλιστα μέσα από μια έντονη δοκιμασία, όταν πριν από μερικά χρόνια ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο γκαράζ του σπιτιού τους.

Μάλιστα, ο ένας από τους ληστές πυροβόλησε κατά του γνωστού κομμωτή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στην εντατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε

Το ζευγάρι αποφάσισε μετά από λίγο καιρό να δώσει τέλος στον γάμο του, με την Έλενα Χριστοπούλου να αναφέρεται στο συγκεκριμένο γεγονός που την στιγμάτισε, λέγοντας πως ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. 

Μέχρι πρόσφατα κανείς δεν γνώριζε τι είχε φέρει το τέλος στο ζευγάρι, ωστόσο δημοσίευμα της εφημερίδα ''Έθνος'', αποκάλυψε την αγωγή της coach του Greece's Next Top Model.

H booker μοντέλων που έκανε αισθητή την παρουσία της μέσα από το ριάλιτι, συγκλονίζει μέσα από την αγωγή της εναντίον του Πάνου Καλλίτση:

«Αποτελεί αδιαµφισβήτητο γεγονός ότι ο εναγόµενος είχε ιδιαίτερη σχέση µε τα χρήµατα. Αν και εγώ ήµουν υπεύθυνη για το κλείσιµο του ταµείου, εκείνος έπαιρνε τα έσοδα και τα κατέθετε σε προσωπικούς του λογαριασµούς στους οποίους εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι έβαζε συνδικαιούχους µέλη της πατρικής οικογένειάς του, έτερο µέρος αυτών έβαζε σε θυρίδες και τα υπόλοιπα σε σηµεία που µόνο εκείνος γνώριζε. Έκτοτε έχω περάσει διά πυρός και σιδήρου. Η συµπεριφορά του είναι άκρως προσβλητική. Παρακρατεί προσωπικά µου πράγµατα, κοσµήµατα και τις οικονοµίες µου τις οποίες του είχα εµπιστευθεί λόγω capital controls και είχε φυλάξει εκείνος σε µέρος στο οποίο πλέον δεν έχω πρόσβαση. Αρνείται να µου αποδώσει και τα εµπορεύµατα της επιχείρησής µου, ενώ έχει προβεί και σε παράνοµες ενέργειες στο πλαίσιο των τραπεζικών συναλλαγών σε βάρος µου. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι έχει αφαιρέσει τόσο από δικό µου όσο και από τον κοινό µας λογαριασµό ποσό ύψους 60.000 ευρώ χωρίς να µε ενηµερώσει».

Η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε επίσης: 

«Μου έλεγε ότι είμαι παραπάνω βαριά από όσο πρέπει, περισσότερο ψηλή από όσο πρέπει ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου, ότι δεν του άρεσα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου μου»

Η αγωγή θα εκδικαστεί στις 28 Ιανουαρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X