ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σοκάρει η Κυριακίδου: «Όταν φύγει η μάνα μου, να μην έρθει κανείς από σας να την αποχαιρετήσει»

Ένα αιχμηρό μήνυμα για όλους όσοι ξέχασαν τη μητέρα της, Έλλη Κυριακίδου, άφησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ντόρις Κυριακίδου.

Όπως έγραψε, σήμερα η μητέρα της παλεύει με τη μοναξιά, αφού ο καλλιτεχνικός κόσμος και πιο συγκεκριμένα «οι φίλοι υποκριτές», όπως τους χαρακτήρισε, την έχουν ξεχάσει. Μάλιστα, δεν δίστασε να τους κατακρίνει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η μητέρα της προσπάθησε να της βρει δουλειά στην τηλεόραση με μία κραυγή απόγνωσης, ωστόσο, οι προσπάθειες της δεν απέδωσαν καρπούς.

«Όταν φύγεις για την νέα ανάσταση, τότε θα σε θυμηθούν πολλοί. Σήμερα παλεύεις με τη μοναξιά. Που πήγαν άραγε όλοι αυτοί που χάρη στο θεατρικό σου ταλέντο, έφαγαν ψωμί και πολιτισμό? Να το ονομάσω αχαριστία? Αγνωμοσύνη; Ποιός από τους αγαπημένους σου "φίλους υποκριτές" παραγωγούς, παρουσιαστές, σκηνοθέτες που άκουσαν την κραυγή απόγνωσης σου μάνα, που απλά ζήτησες το παιδί σου να έχει δουλειά στην τηλεόραση, ανταποκρίθηκε στα δάκρυα σου; Οταν φύγει η μάνα μου,να μην έρθει κανείς από σας να την αποχαιρετήσει. Θα με βρείτε μπροστά σας. Έλλη Κυριακιδου τι κι αν γνώρισες τη δόξα. Οι άνθρωποι παραμένουν ασεβείς, πιόνια, εκμεταλλευτές», έγραψε η ηθοποιός.

πηγή: 24news.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση