ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σοκαριστικό βίντεο: Κάνουν αναπαράσταση της δολοφονίας του Floyd μπροστά σε διαδηλωτές

«Ηλίθιοι διαδηλωτές»

Μπορεί το κίνημα Black Lives Matter να έχει ξεσηκώσει τον κόσμο, οι διαδηλώσεις να συνεχίζουν και να έχουν καταφέρει να συγκινήσουν τον κόσμο σε κάθε άκρη της γης υπάρχουν και κάποιοι όμως που δύστυχος δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης αφού η απόψεις τους βρίσκονται στην εντελώς αντίθετη μεριά.

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας δύο απαράδεχτους άντρες να αναπαριστούν την δολοφονία του 46χρονου George Floyd ενώ περνάει από μπροστά τους μια πορεία διαδηλωτών.

Πιο συγκεκριμένα στο New Jersey ένας υπάλληλων φυλακών και ένας υπάλληλος FedEx φαίνεται από το βίντεο να αναπαριστούν την σκηνή φωνάζοντας «οι ζωές των μαύρων δεν ενδιαφέρουν κανέναν».

Οι διαδηλωτές που βρίσκονταν εκεί αντέδρασαν ψύχραιμα και ειρηνικά γιουχάροντας τις πράξεις των δύο. Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο υπάλληλος των φυλακών τέθηκε σε αργία, ενώ αυτός της FedEx απολύθηκε.

«Όταν δεν συμμορφώνεσαι, αυτό συμβαίνει. Αυτός (ο Floyd) δεν συμμορφώθηκε. Αν το έκανε, δεν θα συνέβαινε ότι του συνέβη. Δεν μετράνε οι ζωές των μαύρων. Όλες οι ζωές μετράνε. Οι ζωές των αστυνομικών μετράνε. Ο Θεός να ευλογεί τους αστυνομικούς. Ηλίθιοι διαδηλωτές» φώναζαν οι δύο. 

Μιλώντας στο CNN μάρτυρας που βρισκόταν μπροστά στο σκηνικό δήλωσε ότι «Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μας γυρίσουν από την άλλη πλευρά του δρόμου»

Η οργανώτρια της διαδήλωσης αποκάλυψε ότι «Είδα μητέρες να προσπαθούν να καλύψουν τα μάτια των παιδιών τους. Ο ρατσισμός είναι παντού, αλλά το να βλέπεις μία τέτοια απεχθή αναπαράσταση σε κοινή θέα, ήταν κάτι που με εξέπληξε»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X