ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

'Σπάει' τη σιωπή της η σύζυγος του Κώστα Δόξα

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η Μαρία Δεληθανάση μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε.

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε η Μαρία Δεληθανάση για τον ξυλοδαρμό και τη βίαιη συμπεριφορά του Κώστα Δόξα εις βάρος της.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως εδώ και δύο χρόνια ανέχεται την αποτρόπαια συμπεριφορά του συζύγου της χωρίς να βρίσκει τη δύναμη να αντιδράσει.

Τελικά τη βρήκε και αποφάσισε επιτέλους να δράσει αποκαλύπτοντας δημόσια τον προσωπικό της Γολγοθά, δείχνοντας τις μελανιές στο πρόσωπο της, αλλά και καταγγέλοντας για λεκτική και σωματική βία τον γνωστό τραγουδιστή.

"Καμία σχέση δεν ξεκινάει με κακοποιητικές συμπεριφορές" υποστήριξε η Μαρία Δεληθανάση, υπογραμμίζοντας πως "όταν προέκυψε πρώτη φορά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συμβαίνει σε μένα. Νόμιζα ότι θα μπορούσε να αλλάξει", δήλωσε στην εκπομπή.

Όσον αφορά στο μέλλον, η ίδια υποστήριξε ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της, τονίζοντας πως ηθική δικαίωση θα ήταν "αν έστω και μία γυναίκα βρει τη δύναμη να μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία. Αυτό θα ήταν νίκη ουσιαστικά", πρόσθεσε σχετικά με το μέλλον της υπόθεσης.

Δείτε το στιγμιότυπο από την προσωπική της εξομολόγηση:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση