ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

SppMedia: Σε λειτουργία ο BlueBird Video Ad Server

Η νέα υπηρεσία του Ομίλου εντάσσεται στο σύστημα AdStore

Ο Όμιλος SppMedia με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνει τη λειτουργία του BlueBird Video Ad Server σε συνεργασία με το Microsoft Azure Cloud Service. Η νέα υπηρεσία του Ομίλου εντάσσεται στο σύστημα AdStore, το κορυφαίο οικοσύστημα διανομής ψηφιακής διαφήμισης στην Κύπρο με 100 εκατ. διανομές διαφημιστικών μηνυμάτων τον μήνα.

Ο BlueBird Video Ad Server (VAS) διανέμει βίντεο περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις κινητές συσκευές. Διανέμει γρήγορα και με ασφάλεια σε όλες τις πιθανές μορφές διαφήμισης είτε σε display formats είτε σε header bidding πάνω σε περιεχόμενο είτε σε instream/outstream μορφές. Επίσης φιλοξενεί native διαφημιστικές κατασκευές όπως takeover, skins, pop ups κ.ά. Όλα με real time analytics και viewability reporting.

Με την ανάπτυξη του BlueBird VAS και την ένταξη μονάδων machine learning στη διανομή του περιεχομένου της, η SppMedia επιταχύνει την ψηφιακή μετάβασή της και καθίσταται ηγετική δύναμη στα ψηφιακά ΜΜΕ της χώρας.

Οι υπηρεσίες BlueBird είναι ήδη διαθέσιμες στο οικοσύστημα AdStore χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τους πελάτες του. Σύντομα οι υπηρεσίες του θα είναι διαθέσιμες και για τρίτα μέρη (Media & Digital Agencies).

Ο BlueBird VAS έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου στην Κύπρο από Κύπριους προγραμματιστές και σχεδιαστές τεχνολογίας. Την ανάπτυξή του ανέλαβε η εταιρεία Aylon Value Development σε συνεργασία με την ομάδα εξέλιξης του AdStore/BDigital.

BlueBird VAS
Fly First Class

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήστε με την κ. Νατάσα Ερωτοκρίτου στο τηλ. 22472586 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.ad-store.net/ 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X