ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Αναφερόμενος στο τελευταίο διάστημα, λόγω των αμέτρητων καταγγελιών στον χώρο του θεάματος.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό "ΟΚ" μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στον χώρο του θεάματος, αλλά και για το πως ο ίδιος αντιμετωπίζει τα κακόβουλα σχόλια που γίνονται εις βάρος του.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι ο πρόεδρος του ΣΕΗ (Σύλλογος Ελλήνων Ηθοποιών) και καταδικάζει δημόσια όλες τις αποτρόπαιες πράξεις που έχουν συμβεί σε διάφορους καλλιτέχνες-συναδέλφους του.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Αυτό που ζεις όμως δεν πρέπει να είναι από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής σου.

"Όχι, για πρώτη φορά στην ζωή μου πήρα φυτικά ηρεμιστικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Τόσο άσχημα δεν πέρασα ούτε την περίοδο που χώρισα τους μεγάλους μου δεσμούς".

Σε κάποιους έχει φανεί υπερβολικός ο αριθμός των τηλεοπτικών σου εμφανίσεων αυτές τις μέρες.

"Τι απίστευτη μπούρδα! Είπαν ότι έχω πάθει εθισμό στα κανάλια. Εγώ δεν έχω ανάγκη να βγαίνω στα κανάλια και να αυτοδιαφημιστώ. Όπως βλέπετε, κάθε φορά πάω την συζήτηση εκεί που θέλω εγώ και τους εξαναγκάζω να μιλάμε για τα προβλήματα των ηθοποιών. Πέρα από τα σκάνδαλα, θέλω να ακούγεται ότι δεν μας πληρώνουν αξιοπρεπώς".

Φανερά ενοχλημένος λοιπόν, ο Σπύρος Μπιμπίλας από ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων που αντί να επικεντρωθούν στα σημαντικά προβλήματα στο χώρο των ηθοποιών, τους ενδιαφέρει να μειώσουν με κάποιον τρόπο την προσπάθεια του προέδρου του ΣΕΗ.

Τέλος να επισημάνουμε πως πολλοί είναι οι ηθοποιοί που τον ευχαρίστησαν δημόσια για όλη αυτή την στήριξη, αλλά και τη βοήθεια που πρόσφερε στα θύματα της κάθε περίπτωσης.

 

 

 

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ