ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλά για τα σχόλια συναδέλφων προς τον Φιλιππίδη

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Το πρωί της Παρασκευής (14/05/21) ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή τις εξελίξεις αναφορικά με την ποινική δίωξη εναντίων του Πέτρου Φιλιππίδη, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη».

Αρχικά ο ίδιος μιλά γενικά για την υπόθεση, λέγοντας «Αυτή η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εμείς, ως σοβαροί πολίτες, θα πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη, ως οφείλουμε, και να δούμε τι ακριβώς θα κάνει εκείνη γιατί της έχουμε εμπιστοσύνη. Από την άλλη, το Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεχίζει τις εργασίες του, θα φτάσουμε σε μια γενική συνέλευση που θα κάνει τις προτάσεις του για τη συγκεκριμένη περίπτωση και για τις άλλες περιπτώσεις και θα δούμε τι θα γίνει Έχουν έρθει διαφόρων ειδών καταγγελίες και για εργασιακά θέματα και για κακοποιητικές συμπεριφορές και για μη γνωστούς ανθρώπους. Βέβαια, τα κανάλια έχουν εστιάσει στους γνωστούς. Εγώ πιστεύω ότι το θέατρο θα βγει πιο δυνατό. Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν θα είναι κοντά μας, αλλά ίσως έπρεπε να προσέχουν περισσότερο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα σχόλια της κ. Πιτσούλη, απαντώντας «Αυτό το δήλωσε η Πηνελόπη που την αγαπάω και την εκτιμάω και ως μεγαλύτερη κάτι περισσότερο θα ξέρει. Εγώ θα αφήσω το χρόνο να δείξει τι θα γίνει».

Να θυμίσουμε ότι η κ. Πιτσούλη, χθες (13/05/21) αναφερόμενη στην όλη κατάσταση, με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εναντίων του γνωστού κωμικού ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, είχε πει «Πρώτη φοράω φέτος δουλέψαμε μαζί και ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός. Που να ξέρω εγώ. Κεραυνός εν αιθρία. Και δεν είναι ένα απλό πράγμα, είδαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να είχαμε μπροστά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια. Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να έχουν μέλλον στο χώρο. Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκιά του "άι να χαθείς ρε κάθαρμα”. Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο νομίζω με όλο αυτό. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Μπιμπίλα στην κάμερα της εκπομπής πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X