ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Στα δικαστήρια ο Johnny Depp για κακοποίηση της Amber Heard

Εκδικάζεται η αγωγή του εις βάρος της Sun για τις κατηγορίες εναντίων του

Ριάνα Στυλιανού

Ο αστέρας του Hollywood, Johnny Depp εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο δικαστήριο για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον μιας βρετανικής ταμπλόιντ για το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Amber Heard, την οποία κατηγορούσε για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Με πληροφορίες από AΠΕ ΜΠΕ, ο 57χρονος ηθοποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της Sun, της News Group Newspapers, και του διευθυντή της Dan Wootton για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Wootton, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Depp "αυτός που χτυπάει την σύζυγό του".

Ο δικηγόρος του Johnny, David Servan ανέφερε σε μια γραπτή ανακοίνωσή του προς το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου εμφανίστηκαν και οι δύο ηθοποιοί, ότι η υπόθεση για δυσφήμιση αφορά "τον γνωστό ηθοποιό Johnny Depp" και "ισχυρισμούς ότι κακοποίησε σοβαρά την πρώην σύζυγό του Amber Heard".

"Όχι μόνο μια φορά αλλά τουλάχιστον σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις υποστηρίζεται, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα και ήταν τέτοια η βία ώστε η κα Χερντ να φοβάται για την ίδια της την ζωή", σύμφωνα με την ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Amber έκανε για πρώτη φορά την καταγγελία αυτή τον Μάιο του 2016 όταν εξασφάλισε περιοριστικά μέτρα εις βάρος του Ντεπ σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου εμφανίστηκε με μώλωπες στο πρόσωπο που είχαν προκληθεί σε ένα περιστατικό έξι ημέρες νωρίτερα.

Η υπόθεση επρόκειτο να ξεκινήσει να εκδικάζεται το Μάρτιο, αλλά καθυστέρησε από το ξέσπασμα της πανδημίας. Η νομική ομάδα του Depp θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι το δημοσίευμα της Sun έβλαψε πολύ τον ηθοποιό. Η Sun θα καλέσει τη Heard να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της, που βασίζονται σε 14 κατηγορίες για βία, από το 2013 μέχρι το 2016.

Όπως έχει αναφέρει η Guardian, η δίκη θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα γίνει σε πέντε διαφορετικά δικαστήρια εξαιτίας των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση