ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στα δικαστήρια σήμερα Καρβέλας και Πάνια

Ραντεβού στα δικαστήρια της Ευελπίδων έδωσαν σήμερα η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας για τις αγωγές που είχαν καταθέσει εναντίον των αστυνομικών που τους είχαν καταδιώξει το 2008 στην Βάρης- Κορωπίου.

Η υπόθεση ξεκίνησε στις 12 Νοεμβρίου 2008, όταν το Range Rover με φιμέ τζάμια που οδηγούσε τότε ο Νίκος Καρβέλας με συνεπιβάτη την Αννίτα Πάνια δεν σταμάτησε σε συνήθη έλεγχο των αστυνομικών.

Αντίθετα, σύμφωνα με την δικογραφία, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια κινηματογραφική καταδίωξη στην Βάρη-Κορωπίου που, σύμφωνα με την Αστυνομία, έθεσε σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς.

Όταν τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, ο Νίκος Καρβέλας και η σύζυγός του αρνήθηκαν να υποβληθούν σε αστυνομικό έλεγχο κλειδώνοντας την πόρτα του αυτοκινήτου.

Ακολούθησαν τότε σκηνές απείρου κάλλους. Πάντα σύμφωνα με την δικογραφία, το ζευγάρι εξύβρισε τους αστυνομικούς («είσαστε τραμπούκοι», «άντε και γαμ@θ@@... κ@@μπατσοι») ενώ υπήρξαν και απειλές («Δεν ξέρετε με ποιους έχετε μπλέξει και θα δείτε τι θα σας κάνουμε»).

Η υπόθεση κατέληξε στο δικαστήριο, όπου ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια καταδικάστηκαν πρωτόδικα σε 14 και 13 μήνες αντίστοιχα για απείθεια και εξύβριση.

Το ζευγάρι έκανε έφεση, η οποία όμως δεν θα εκδικάστηκε ποτέ καθώς τους πρόλαβε ο νόμος 4043/2012 που ψήφισε η Βουλή με πρόταση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου. Ο νόμος ουσιαστικά παραγράφει πλημμελήματα και πταίσματα με ποινές φυλάκισης έως έξι μηνών. Έτσι ο κ. Καρβέλας και η κυρία Πάνια απαλλάχθηκαν οριστικά από το ποινικό μέρος της υπόθεσης και είχε μείνει το αστικό μέρος που εκδικάστηκε σήμερα.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ένας εκ των αστυνομικών , ο οποίος αναφερόμενος στο περιστατικό της καταδίωξης είπε μεταξύ άλλων: "δεν σταμάτησαν στο σήμα ελέγχου ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, παραβίασαν κόκκινο, μας εξύβρισαν, μας απείλησαν." Από την πλευρά του ζεύγους κατέθεσε η Αννίτα Πάνια η οποία υποστήριξε: «Δεν κάναμε καμία παραβίαση. Εμβόλισαν το αμάξι μας κινδύνευσε η ζωή μας, συμπεριφέρθηκαν σαν τραμπούκοι και όχι σαν αστυνομικοί. Μας έβγαλαν όπλο».πηγή Gossiptv

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Καρβέλας  |  Πάνια  |  news  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X