ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στα παρασκήνια με την Νάντια Μπουλέ

Σε ένα μαγευτικό τοπίο στο Σούνιο με φόντο τα καταγάλανα νερά, ο φωτογράφος Γιώργος Καλφαμανώλης με την ομάδα του φωτογραφίζει την γλυκιά τηλεπερσόνα Νάντια Μπουλέ για το εξώφυλλο του «must» Αυγούστου.


Φωτογραφίες Γιώργος Καλφαμανώλης, make up/μαλλιά Δημήτρης Σταματίου, styling Λίλα Κουτσιουμάρη, assistant photo Νώντας Καπόνης.

Η Νάντια Μπουλέ ποζάρει με νάζι και τσαχπινιά στο φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη, αφήνεται στα χέρια του ταλαντούχου Δημήτρη Σταματίου για τα μαλλιά και το σούπερ καλοκαιρινό μακιγιάζ, ενώ οι στυλιστικές προτιμήσεις της Λίλας Κουτσιουμάρη ανέδειξαν στο έπακρον το υπέροχο σώμα της Νάντιας Μπουλέ.

Ένα λευκό strapless μαγιό, hot pants και ένα μπουρνούζι, ήταν αρκετά για να μετατρέψουν την Νάντια στην απόλυτη θεά του καλοκαιριού, με θέα τα τιρκουάζ νερά του ξενοδοχείου Cape Sounio στο Σούνιο.


Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος, η ίδια μιλάει για την απιστία, την ζήλια, τον ανταγωνισμό, για τον γάμο και όλα όσα συμβαίνουν στην συγκεκριμένη φάση της επαγγελματικής της καριέρας.

Φωνές, γέλια και χαρές στο τέλος της πολύωρης φωτογράφισης. Μπράβο, τα καταφέραμε!!

«Είναι αστείο να νομίζουν ότι είμαι τέλεια. Δεν είμαι τέλεια. Σίγουρα, όμως από τη στιγμή που κάνω μια δουλειά, θέλω να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ». Αυτό και μόνο αρκεί να διαβάσετε όλη την συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ στο «must» Αυγούστου.

Η Νάντια παρασύρει τον Γιώργο Καλφαμανώλη για μια βουτιά στα καταγάλανα νερά με το τέλος της φωτογράφισης.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X