ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Σταματήστε να λέτε στις γυναίκες τι να κάνουν»

Η Emily Ratajkowski δίνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους

Ριάνα Στυλιανού

Το πρόσωπο της Emily Ratajkowski δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο από τότε που η ίδια έκανε τα πρώτα βήματα στον χώρο της μόδας. Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια και τα μακριά καστανά μαλλιά, όπως και το καταπληκτικό της σώμα...έχουν γίνει σήμα κατατεθέν. Αλλά όπως φαίνεται... τώρα πρέπει να συνηθίσουμε σε νέα εκδοχή του μοντέλου, εφόσον μετά την καραντίνα, η Emily αποφάσισε να αλλάξει δραστικά το look της, βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Φυσικά, η φωτογραφία «πήρε φωτιά» από τα εκατομμύρια likes και comments... αλλά όπως συμβαίνει συνήθως κάτω από κάθε φωτώ ενός celeb, πολλά από τα σχόλια δεν ήταν θετικά. Μερικά από αυτά ήταν «είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει στη ζωή σου», «γίνε πάλι μελαχρινή τώρα», «ήσουν πιο σέξι μελαχρινή», «δεν σου πηγαίνει καθόλου το μελαχρινό»

Το μοντέλο απαντά ευθέος σε αυτούς τους χρήστες θυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες του κόσμου πως δεν πρέπει να αφήνουμε κανένα να μας λέει τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνουμε με το σώμα μας, τα μαλλιά μας και γενικότερα με τη ζωή μας. Το παρακάτω βιντεάκι που ανάρτησε ένα fun page του μοντέλου στο Instagram, είναι το απόλυτο motivation που χρειαζόμασταν σήμερα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emrata Daily Updates (@emratateam) στις

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS