ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σταύρος Νικολαΐδης: «Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου»

«Αν και ήμουν γνωστός, ήμουν σε μια δύσκολη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, όπου εξαρτιόμουν από αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να τη χάσω. »

Οι καταγγελίες για ψυχολογική, σωματική ή ακόμα και σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου συνεχίζονται αφού όλο και περισσότεροι ηθοποιοί κάνουν τις δικές τους αποκαλύψεις για τις προσωπικές εμπειρίες που είχαν.

Ο Σταύρος Νικολαΐδη, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την κωμική σειρά «Εγκλήματα» αναφέρθηκε σε μια περίπτωση ψυχολογικής βίας, που βίωσε για μεγάλο διάστημα από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

«Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση, είναι αρκετά υβριστικά και προσβλητικά. Αρκεί να σας πω ότι γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Αυτό έγινε σε πρόβες, αλλά και σε παράσταση έγιναν κάποια περιστατικά. Φανταστείτε ότι οι πρόβες γίνονταν σε ανοιχτό χώρο και μας άκουγαν οι διπλανές πολυκατοικίες» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στο «Πρωινό».

Ερωτηθείς για το χρονικό της καταγγελίας του ο ηθοποιός ξεκαθάρισε τη θέση του. «Αν και ήμουν γνωστός, ήμουν σε μια δύσκολη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, όπου εξαρτιόμουν από αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να τη χάσω. Και να πω και κάτι άλλο; Αν έλεγα εγώ κάτι, πριν γίνει όλο αυτό τώρα, θα ήταν ο δικός μου λόγος ενάντια στον δικό του, που ήταν πιο ισχυρός τότε και μετά εγώ δεν θα ξανάβρισκα δουλειά. Ακόμα υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στο χώρο. Δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά είναι στους ανθρώπους της δουλειάς μας».

Τέλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης υπογράμμισε ότι «φταίμε και εμείς οι ίδιοι γιατί συντηρούμε τέτοια περιστατικά. Είμαι σίγουρος ότι δύο με τρεις παρόντες συνάδελφοι στην πρόβα μπορεί να με βγάλουν ψεύτη. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να είναι με το μέρος του ισχυρού».

«Χθες, μίλησα με μία πρωταγωνίστρια που είχε ένα αντίστοιχο περιστατικό με κάποιο από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, ότι δηλαδή μιλούσε και ασκούσε βία σε συναδέλφους του. Mου ανέφερε ένα περιστατικό που είχε περάσει και όλος ο θίασος τον έβλεπε τον πρωταγωνιστή ως γκουρού. Σε περιστατικό που έγινε, λοιπόν, υποστήριξαν αυτόν αντί για την κοπέλα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X