ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πάλεψε σαν θηρίο απέναντι στον Ναδάλ και γιόρτασε παρά την ήττα του

Μεγάλος ήταν ο αγώνας για τον απίστευτο Στέφανο Τσιτσιπά, που αντιμετώπισε στον τελικό του Rogers Cup τον τεράστιο Ράφα Ναδάλ, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Χθες αντιμετώπισε τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου για να γνωρίσει την ήττα. Αλλά κι εκεί στάθηκε στο ύψος του. Αφού επί μια εβδομάδα στο Rogers Cup του Τορόντο ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και καθήλωσε τον κόσμο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, στον πρώτο masters τελικό της καριέρας του ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Ράφαελ Ναδάλ. Ανήμερα των γενεθλίων του ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, νο 27 στον κόσμο, έκανε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον κάτοχο 17 τίτλων Grand Slam, 80 τίτλων συνολικά και νο 1 στον κόσμο. Ωστόσο ο 32χρονος Ισπανός δεν άφησε στην αρχή πολλά περιθώρια και πήρε το πρώτο σετ με 6-2 μέσα σε 35 λεπτά.

Παρά την ήττα του, ο Έλληνας τενίστας, λόγω της εκπληκτικής πορείας του στο Τορόντο, βρίσκεται από σήμερα στο Νο 15(!) της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο 27. 

«Είχες μια εκπληκτική εβδομάδα εδώ, Στέφανε. Συνέχισε να δουλεύεις, έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου», είπε ο Ναδάλ απευθυνόμενος στον Στέφανο την ώρα που έπαιρνε το έπαθλο του τουρνουά.

Ενώ ο Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα, εν μέσω της αποθέωσης του από τους θεατές που του τραγουδούσαν το ''Happy birthday'' είπε «Ήταν η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Δεν με έχουν υποδεχτεί ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου. Αυτό το τέλος σημαίνει πολλά για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω στον τελικό ενός Μasters. Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια στον Ράφα. Είναι έντονα τα συναισθήματα. Σε δύο χρόνια θα είμαι πάλι στο Τορόντο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση