ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ο Τσιτσιπάς διεκδικεί το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη για το 2019

Ένα βήμα πριν αποκτήσει ένα σημαντικό βραβείο!

Τι άλλο θα καταφέρει ακόμα ο διεθνής τενίστας;

Πρόκειται για μία διάκριση που αποδίδεται στον παίκτη, που έφτασε σε σημαντικά υψηλότερη κατάταξη ATP μέχρι το τέλος του έτους και ο οποίος παρουσίασε βελτιωμένο επίπεδο απόδοσης κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που χθες αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας αθλητής για το 2019 σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, από το Νο 15, στο τέλος του 2018, ανέβηκε στο Νο 6, στο τέλος 2019, ενώ έφτασε και στο Νο 5 στις 5 Αυγούστου.   

Ο, Πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απένειμε το βραβείο του κορυφαίου αθλητή στον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο, στον οποίο δήλωσε: «Θα ήθελα να διαβιβάσεις στον Στέφανο τη βεβαιότητα από όλους τους Έλληνες ότι εκφράζει ένα πρότυπο αριστείας και το αξίζει. Κάθε χρόνο δίνει ένα πρότυπο. Για να φτάσεις στον Όλυμπο χρειάζεσαι τρία πράγματα: ταλέντο, ψυχή, δουλειά. Ξέρω πόσο έχετε δουλέψει μαζί. Το πετύχατε. Η νέα γενιά έχει τεράστιες δυνατότητες και χωρίς δουλειά δεν μπορείς να πετύχεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Να είναι γερός και να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση