ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Στην Λάρνακα βρέθηκε ο Πρόεδρος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι φωτογραφίες που εντοπίσαμε με τον εκλελεγμένο πρόεδρο.

Δέσποινα Άσπρου

Η χθεσινή ημέρα ήταν αρκετά ιδιαίτερη για τους περισσότερους, καθώς ως η ημέρα του έρωτα, ήταν ευκαιρία για να απολαύσουν μαζί με το ταίρι τους ένα ωραίο δείπνο και μερικές ρομαντικές στιγμές μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ωστόσο, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά αφού οι νέες του υποχρεώσεις αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέφτηκε το επιτελείο του στην Λάρνακα προκειμένου να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για την εκλογή του, και όπου οι υποστηρικτές του τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα. 

Ανάμεσα σε άλλα εξέφρασε την ελπίδα σύντομα να έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα και συγκεκριμένα ονόματα να ανακοινώσει, σημειώνοντας πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν πιο κοντά στην ημερομηνία της 1ης Μαρτίου.

Ανέφερε πως «με την παρουσία μου απόψε στην Λάρνακα θέλω να στείλω και ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα προς όλες τις πολιτικές ομάδες. Σήμερα είχα συναντήσεις με αρκετούς αρχηγούς πολιτικών κομμάτων αύριο θα έχω με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, και θα συνεχίσω τις συναντήσεις και τις επόμενες ημέρες μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου ημέρα που θα παρουσιαστώ στην Βουλή των Αντιπροσώπων, να κάνουμε πράξη αυτό που πραγματικά πιστεύω και θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε σαφώς καλύτερα στις δικές σας προσδοκίες, στον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής».

Να σημειώσουμε ότι επιτελείο του κ. Χριστοδουλίδη στήθηκε πάρτυ από τους υποστηρικτές του στο οποίο συμμετείχαν πολίτες κάθε ηλικίας.

Ο εκλελεγμένος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε το εκλογικό του επιτελείο στη Λάρνακα για να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για την εκλογή του.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS