ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στο δεύτερο Red Sunset Bar Hop by Deejay 93.5, στο Salty Fig

Ο Deejay 93.5 και η Cytamobile Vodafone στο πιο hot... bar hop του καλοκαιριού! 

Ανταποκρίνεστε ήδη με τεράστιο ενθουσιασμό στην καλοκαιρινή μας πρόταση που ακούει στο όνομα RED SUNSET BAR HOP και σας ευχαριστούμε πολύ. Τα πρώτα μας ραντεβού στο Nava Seaside και το Salty Fig αντίστοιχα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι όπως υποσχεθήκαμε: Οκτώ ηλιοβασιλέματα, οκτώ Σάββατα, οκτώ παραγωγοί του Deejay 93.5 και όλοι εσείς!

H Eleonora, o Αλέξανδρος Παρίσης και η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου ανέβασαν τη διάθεση του κόσμου στο Salty Fig 

Επιλέγουμε τα πιο ειδυλλιακά beach bars του νησιού δίπλα στη θάλασσα, προσθέτουμε την καλύτερη μουσική που ακούτε μόνο από τη συχνότητά μας και μοναδική ατμόσφαιρα και σας καλούμε να απολαύσουμε ονειρικά ηλιοβασιλέματα. Με την πιο καλοκαιρινή διάθεση, παιχνίδια στην παραλία και τη μοναδική ενέργεια των παραγωγών και deejays που έχετε αγαπήσει.

Όπως ήδη συνηθίζουμε σε όλα τα καλοκαιρινά ραντεβού μας, σημαντική θέση έχουν οι υποστηρικτές μας. Χορηγός των Red Sunset Bar Hop by Deejay 93.5 είναι η Cytamobile Vodafone που θα μοιράζει υπέροχα δώρα ενώ στα party μας αναζωογονούμαστε με fuze tea, προστατευόμαστε με αντηλιακά προϊόντα Ambre Solaire και απολαμβάνουμε Παγωτά Παπαφιλίππου με στέβια.

Επόμενος σταθμός το Marcello’ s στην Αγία Νάπα. Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο 21 Ιουλίου από τις 18:00 έως τις 20:00 μαζί με την Έβελυν Καζαντζόγλου και τη Μαρίνα Χαραλάμπους που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση