ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στο κελί για εφτά μέρες 35χρονος για παιδική πορνογραφία

Δεν φαίνεται να συνεργάζεται με τους αστυνομικούς ανακριτές ο 35χρονος που συνελήφθη χθες στη Λεμεσό, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και ο οποίος τέθηκε σήμερα υπό επταήμερη προσωποκράτηση.

Ο ύποπτος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και στη βάση πληροφοριών ότι πιθανόν να κατέχει παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του 35χρονου, εντοπίστηκαν ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, τρεις συσκευές φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, ενώ εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη, γύρω στις 16.15 χθες το απόγευμα.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανακριτών, οι οποίοι τον οδήγησαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που διέταξε την επταήμερη προσωποκράτηση του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗl: 24news.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X