ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Στο Μιτσερό η προσοχή των ερευνών - Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, οι έρευνες σε δύο μέτωπα, με σκοπό τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra, κόρης της Marry Rose, καθώς και για τον πιθανό εντοπισμό νέων σορών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου θα επιστρατευθούν μέλη των ΟΥΚ για να συνδράμουν στις υποβρύχιες έρευνες, μαζί με την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, στην βάση της μαρτυρίας και την υπόδειξη σκηνών στην οποία προέβη την Κυριακή ο 35χρονος ύποπτος. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνω από 30 γυναίκες σε δύο χρόνια προσέγγισε ο «Ορέστης»

                                   Αντιμέτωπη με έναν serial killer η κυπριακή κοινωνία

Παράλληλα, στο φρεάτιο του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό, τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία, θα επιχειρήσουν εκ νέου να βυθίσουν την ρομποτική κάμερα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο κάτω από το νερό και τα επόμενα βήματα. Υπενθυμίζουμε ότι πιθανολογείται στον πάτο του φρεατίου να βρίσκονται άλλες δύο σοροί, ωστόσο, για να φτάσει μέχρι εκεί η κάμερα, πρέπει να ξεπεραστούν διάφορα εμπόδια που παρεμβάλλονται εντός του φρεατίου. 

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, στο 24News, σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες με την κάμερα.

«Κόλλησαν» στον Ξυλιάτο

Χθες, Κυριακή, στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, οι έρευνες της Λιμενικής Αστυνομίας δεν απέδωσαν καρπούς, με αποτέλεσμα να διακοπούν νωρίς το απόγευμα. Όπως μας ανέφερε πληγή με γνώση της υπόθεσης, ο πυθμένας της λίμνης περιέχει μπάζα και κορμούς δέντρων, που δημιουργούν έναν «λαβύρινθο». Επίσης, όπως πληροφορούμαστε, το σημείο από το οποίο απέκτησε πρόσβαση πριν από μήνες ο ύποπτος, μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις που ανέβασαν την στάθμη του νερού στην λίμνη, βρίσκεται κάτω από το νερό.

Υπέδειξε σκηνές για να παραπλανήσει;

Το πρωί της Κυριακής ο 35χρονος μεταφέρθηκε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για υποδείξεις σκηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ύποπτος υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο στο οποίο πέταξε την ανήλικη στην λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο. Μάλιστα φαίνεται να έδωσε λεπτομερή περιγραφή στους ανακριτές.

Ωστόσο τα όσα ισχυρίζεται ο 35χρονος ενδέχεται να είναι και παραπλανητικά, καθώς, όπως πληροφορούμαστε, στις καταθέσεις του τις προηγούμενες ημέρες έδωσε διάφορα σενάρια για το πού βρίσκεται η ανήλικη.

Οι εξονυχιστικές έρευνες λεπτό προς λεπτό

- Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης γυναίκας που ανασύρθηκε από το φρεάτιο Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό, το Σάββατο (20/4) χωρίς ωστόσο να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλαμπους. 

ΠΗΓΗ: 24NEWS

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση