ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Όλες οι λεπτομέρειες.

Ακόμη ένα ατυχές περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, με τον Λάκη Λαζόπουλο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ελλαδικά μέσα (ethnos.gr) ο ίδιος, πέρασε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, λίγο μετά τον εμβολιασμό του κατά της COVID-19. Κάτι που διευκρινίζει και ο ίδιος μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram, γράφοντας «όλα καλά» σε μια αναδημοσίευση που περιέγραφε το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, «Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το Σάββατο στις 09:30 και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα. Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε 'Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη' με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ