ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Στο viral βίντεο της ημέρας μια δασκάλα δείχνει τον τρόπο να γίνει πιο άνετη η μάσκα

«Τη φορούσα όλη την ημέρα. Δεν είχα προβλήματα»

Viral έχει γίνει μια δασκάλα η οποία μέσα από ένα βίντεο της δείχνει τον τρόπο ώστε οι μάσκες να είναι πιο άνετες κατά την χρήση τους και κατάφερε να μαζέψει πάνω από 14 εκατ. views.

Ιδιαίτερα τώρα με την πανδημία που η χρήση της μάσκας στα σχολεία είναι απαραίτητη για την προστασία της δημόσιας υγείας αυτό το βίντεο έρχεται σαν δώρο από τον ουρανό. Το κύριο πρόβλημα που παραπονιούνται οι περισσότεροι ότι αντιμετωπίζουν φορώντας την μάσκα είναι η δυσφορία με αποτέλεσμα να μην την φοράνε σωστά και να αφήνουν ακάλυπτη την μύτη τους.

Η Αντζι Μάντεν λοιπόν ανακάλυψε το πιο απίθανο tool στο Amazon και αποφάσισε να το μοιραστεί με όλους. Όπως αναφέρει στο βίντεο ψώνιζε στο Amazon όπως πάντα για την σχολική χρονία και βρήκε αυτό το μικρό προϊόν με κενά που καλύπτει μύτη και στόμα και κρατάει την μάσκα σε μια απόσταση

«Παρήγγειλα το πιο ωραίο πράγμα στο Amazon σε όλους τους δασκάλους φίλους μου. Το κολλάτε στο πρόσωπό σας και φοράτε τη μάσκα σας, και όταν το φοράτε κρατά τη μάσκα σας μακριά από το πρόσωπό σας. Έτσι, μπορείτε να με ακούσετε καθαρά, δεν αναπνέω στη μάσκα μου και αυτή δεν κινείται από το πρόσωπό μου. Τη φορούσα όλη την ημέρα. Δεν είχα προβλήματα. Φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά είναι καταπληκτικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
βίντεο  |  μάσκα  |  viral  |  δασκάλα  |  άνετη  |  χρήση  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση