ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Stoli Original Bar & Club Awards 2011: Moναδική βραδιά

Με στόχο να αναγνωριστεί και να αναδειχτεί ο τομέας της νυκτερινής διασκέδασης,η Stolichnaya Premium Vodka πήρε την πρωτοβουλία να βραβεύσει τους καλύτερος χώρους νυκτερινής διασκέδασης μέσω του διαγωνισμού Stoli Original Bar & Club Awards 2011.

 Οι νικητές των Stoli Original Bar & Club Awards 2011.

Μοναδικοί κριτές του διαγωνισμού ήταν οι καταναλωτές που ανέδειξαν τα πιο original bars & clubs μέσω του Facebook. Οι μεγάλοι νικητές ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας λαμπερής τελετής για τα βραβεία Stoli, που αναμένεται να γίνουν θεσμός, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.

 Τα μοντέλα της Stolichnaya Premium Vodka.

Η έναρξη της βραδιάς έγινε με ένα εντυπωσιακό flaring show, ενώ στη συνέχεια οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, Σάββας Πούμπουρας και Χριστίνα Δημητρίου, καλωσόρισαν το κοινό στο μοναδικό event. Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν οι Otherview, ο Stan και οι Playmen που ανέβηκαν στη σκηνή και ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους.

 Οι Otherview.

 Ο Σταν.

Χορηγοί ήταν οι Landas Printing, eφi, ModelPro, Kohl, Nanolab, ενώ χορηγοί επικοινωνίας το Mad cy και ο Deejay Radio. Tην οργάνωση και την επιμέλεια του event ανέλαβε η Beyond Entertainment, την επίβλεψη της ψηφοφορίας το Reserved Magazine, ενώ στη βραδιά έδωσε… φτερά το Red Bull.

H βότκα Stolichnaya διανέμεται από την εταιρεία ACM Christofides Ltd.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Stoli  |  people

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση