ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στον λαμπερό γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα

Γαλαζοαίματοι, σταρ και μεγιστάνες στο γάμο της... 10ετίας

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν περιμέναμε τον γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα μέσα στο Σαββατοκύριακο; Οι δυο τους, κάτω από άκρα μυστικότητα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, χθες, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η πρώην σύζυγος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ρομάν Αμπράμοβιτς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Έλληνα μεγιστάνα των ναυτιλιακών Σταύρο Νιάρχο, φορώντας -όπως περιμέναμε- ένα υπέροχο αριστοκρατικό νυφικό. Η τελετή έγινε στο Σεν Μόριτζ, ένα ονειρικό μέρος στην Ελβετία που ανήκει στην οικογένεια του Νιάρχου και πιο συγκεκριμένα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο χιονοδρομικό κέντρο του Σεν Μόριτζ.  

"Το παρών" τους στον χλιδάτο γάμο, έδωσαν περίπου 500 άτομα ανάμεσά τους, γαλαζοαίματοι, σταρς του Hollywood και προσωπικότητες από όλους τους χώρους του καλλιτεχνικού στερεώματος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στο πολυτελές ξενοδοχείο Klum ιδιοκτησίας του γαμπρού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο γάμος κόστισε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η 38χρονη Ντάσα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις εικόνες, ήταν σαν πριγκίπισσα του χιονιού. Το νυφικό της, δημιουργία του brand Valentino, είχε μακριά κάπα, ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και πέρλες στα μανίκια. Ενυπωσιακός ήταν και ο Σταύρος, ο οποίος επέλεξε ένα απλό μπλε κουστούμι. 

Όσο αφορά τους καλεσμένους, έφτασαν ήδη από την Παρασκευή το πρωί. Όπως είδαμε μέσα από διάφορες αναρτήσεις, και όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, από το λαμπερό πάρτι δεν έλειπε η αδερφή του Σταύρου, Ευγενία Νιάρχου, η οποία στις πρώτες φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στο Instagram φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με τον ηθοποιό Evangelo Bousis και τον σχεδιαστή μόδας Peter Dundas.

Η ευτυχισμένη νύφη, παρέα με τις φίλες της έκαναν σκι και στην συνέχεια απόλαυσαν το γεύμα τους.

Κατά την διάρκεια του γάμου, απροσπέραστη δεν έμεινε ούτε και η παρουσία της πριγκίπισσας Βεατρίκης που ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.  Στον γάμο βρέθηκαν και άλλοι royals όπως ο βασιλιάς του Μονακό και εγγονός της Grace Kelly, Pierre Rainier Stefano Casiraghi, αλλά και η Charlotte Casiraghi.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, "το παρών" τους επίσης στον γάμο έδωσαν οι Ivanka Trump, David Beckham και Gwyneth Paltrow.

Το μενού του γάμου, ήταν -χωρίς καμία έκπληξη- βασιλικό. Χαβιάρι, σαμπάνια και ατελείωτο γλέντι.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X